Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Çarpıcı Açıklamalar

featured

Boztepe, Haklılıklarının Ortaya Çıktığını Belirtti

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, TFF MHK Eğitimcisi Hugh Dallas’ın hakemlerle çevrim içi toplantısının görüntülerinin paylaşılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Boztepe, Galatasaray maçının ardından yaptığı eleştirilerin haklılığının ortaya çıktığını vurgulayarak, “Anadolu kulüpleri olarak ya da Antalyaspor olarak hakkımızın yenmesine müsaade etmeyeceğimizi her platformda söylüyoruz.” dedi.

Adil ve Temiz Bir Lig İçin Çözümler Arayacaklarını Belirtti

Kulüpler Birliği Toplantısı’nda konuları detaylı bir şekilde ele alacaklarını ifade eden Boztepe, “Temiz, şaibesiz bir lig için bütün çözümlere açık olduğumuzu belirtmek isteriz. Yabancı hakem çözümüne destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, haksızlığa müsaade etmeyeceklerini ve ligin temizlenmesi gerektiğini vurguladı.

Erden Timur’a Cevap Verdi

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un “Temiz bir lig için ilk imzayı biz atalım.” sözlerine cevap veren Boztepe, “Temizliğe başlayacaksak buradan başlayalım. Kendi lehimize de böyle kararlar istemiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca, hakem Abdulkadir Bitigen’in istifasının gerektiğini belirtti.

Transfer Kısıtlaması ve Gelecek Hedefler

Boztepe, transfer kısıtlamalarının devam ettiğini ancak borçlarını ödemeleri durumunda kısıtlamanın kalkacağını söyledi. Takımın ligde iyi bir konuma gelmek istediğini vurgulayan Boztepe, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından Beşiktaş maçındaki başarısını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!