Milli Takım, Avusturya ile Özel Maçta Karşılaşacak

featured

A Milli Takım, EURO 2024 Hazırlıkları Kapsamında Avusturya ile Deplasmanda Maç Yapacak

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları çerçevesinde yarın Avusturya ile özel bir maçta karşı karşıya gelecek. Maç, Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda TSİ 22.45’te başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Hakem ve Yardımcıları

Maçı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcılıkları ise aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

Önceki Maçlar

Milli Takım, üç gün önce deplasmanda Macaristan’a 1-0 kaybetmişti. Avusturya ise iki gün önce deplasmanda Slovakya’yı 2-0 yenmeyi başarmıştı.

Euro 2024’te Takımların Durumu

A Milli Takım, EURO 2024’te F Grubu’nda Portekiz, C yolu play-off galibi ve Çekya ile mücadele edecek. Avusturya ise D Grubu’nda Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi takımlarla karşılaşacak.

Aday Kadro

Sakatlığı nedeniyle Rıdvan Yılmaz’ın çıkarıldığı A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

  • Kaleci: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır
  • Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Cenk Özkacar, Abdülkerim Bardakcı
  • Orta saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Oğuz Aydın
  • Forvet: İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı
Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!