Anadolu ve Avrupa Yakalarında Kurye Hizmeti

featured

 

İstanbul içi kurye hizmetleri, Perpa Kurye olarak firmamız üzerinden verilmektedir. Hem Avrupa hem de Asya yakasında kalan her ilçe ve pek çok mahalle için kuryelerimiz her gün çalışmaktadır. İstanbul’un neresinde olursanız olun, talep ettiğiniz her yer için kurye işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirmekteyiz. Dilerseniz firmamıza doğrudan ürün teslimi gerçekleştirebilir, dilerseniz de bulunduğunuz yerden talebinde bulunduğunuz konuma ürün taşımacılığını gerçekleştirebilirsiniz. Her geçen gün daha fazla müşterimize hizmet vermekten memnuniyet duyduğumuzu bilmenizi, sizlerin de bu müşterilerimizden biri olmanızı istediğimizi bilmenizi isteriz. Tüm kurye ve taşımacılık hizmetleriniz için bizlerle iletişime geçmeniz yeterlidir.

 

İstanbul İçin Taşımacılık Hizmetleri

Motorlu kurye hizmetleri, firmamız tarafından başta İstanbul dahilinde verilmektedir. Aktif olarak hem Avrupa hem de Asya’dan talebinde bulunduğunuz tüm kurye hizmetleri, hızlı bir şekilde verilmektedir. Uzman kadromuz ile beraber her gün, aynı gün içinde teslimatlar, Avrupa- Avrupa veya Asya- Asya arasındaki taşıma istekleriniz için geçerlidir. Sizler de taşıma hizmetleri vermekte olan bir yer arıyor ancak uygun fiyatlı ve güvenliğinden emin olduğunuz bir firma ile çalışma arzusu içinde iseniz, doğru yerde olduğunuzu bilmenizi isteriz. Tarafımızca teslim aldığımız ürün ne olursa olsun sizlere sigorta imkanı sunuyor, ürünlerinizin teslim edilememesi veya farklı durumların yaşanması durumunda ise zararınızın tarafımızca karşılanacağından emin olabilirsiniz.

 

İstanbul’da Daha Uygun Bir Yer Aramayı

Günümüzde kurye ve moto kurye hizmetleri veren firmaların pek çoğu, özellikle acil ve gece kargoları için müşterilerimizden çok yüksek meblağlarda ücretler talep etmektedir. Firmaların bu yüksek tutarlı istekleri, ihtiyacı olan müşterilerimizin mecburiyet durumları dolayısıyla taraflarınca karşılanmaktadır. Sizlerin zor durumda kalmanızı istemediğimiz gibi, bütçenizin de sıkışmasını istemeyiz. Bundan dolayı gönderim konumlarına göre belirlediğimiz ücretlerimiz mevcuttur. Bu sayede hem acil ihtiyaçlarınız için fazla beklememiş, hem de standart ücretler üzerinden ücret ödemesi yapmamış olursunuz. Net fiyat bilgilerimiz ile gönderim ücretlerimizi öğrenmek için firmamızın iletişim numarası üzerinden bizlerle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. Firma çalışanlarımız, sizlere her konuda yardımcı olacakları gibi taleplerinize göre randevularınızı da oluşturacaklardır.

 

Kaynak: https://perpakurye.com

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!