Afrika Saç Örgüsü Modelleri

featured

Afrika saç örgüsü son yıllarda en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Afrika örgüsü kadın veya erkek fark etmeden herkes tarafından tercih edilmektedir. Tercih edilme sebebi ise saçta çok fazla ağırlık yapmamasıdır.

Afrika örgüsünün çok fazla tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi ise farklı renklerin seçilebilmesidir.

Afrika saç örgüsü, özellikle Afrika kökenli insanlar arasında popüler olan bir saç stili türüdür. Bu örgü stilinde, saç iki veya üç örgü halinde sıkıca örülür ve saç telleri genellikle uzun bırakılır. Afrika saç örgüsü, saçın dış etkenlerden korunmasını sağlar ve uzun süre dayanabilir.

Afrika örgüsü modelleri farklı şekillerde yapılabilir, örneğin düz örgü, tıpkı iki ipin birbirine dolanması gibi yapılan twists, saçların ayrı ayrı örülerek yapılabilen box braids veya cornrows gibi tarzlarla yapılabilir. Bu örgü tarzı, saçın doğal yapısını korur ve bakımı kolaydır.

Afrika örgüsü fiyatları yapılacak modele göre değişiklik göstermektedir. Fiyat ve afrika örgüsü hakkında merak ettiğiniz tüm detayları marjinalstudyo.com firması ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!