Redbull Patronu Durumlar Konusunda Temkinli

featured

 

Christian Horner, sezona en iyi başlangıcı yaptığını ve diğer takımların da dönüşünü beklediğini kabul ediyor. Geçen yıla dayanıklılık sorunlarıyla başlayan ve genellikle Ferrari’den tutunacak gibi görünen Red Bull, bu kez sezona çok güçlü başladı. . .

Takımı, hem sıralama turlarını hem de yarışı ilk ikiye girerek yarışmanın geri kalanından çok daha hızlı performans gösterdi. 1xbet güncel giriş

Öyle ki George Russell sezonun bittiğini ve Red Bull’un her yarışı kazanacağını bile iddia etti.

Horner iyi bir başlangıç yaptıklarını kabul ediyor ama işleri hafife almıyor.

Horner, “Sezonun ilk yarışı her zaman heyecan vericidir, pek çok şey ters gidebilir,” dedi. Sezona bir yarış arabasıyla katılmak için tüm takımın son derece iyi performans göstermesi gerekiyordu.

“Hafta sonu sıralama turlarından çok yarışa odaklandık ve bugün meyvesini verdi, özellikle yarışın ortasında yumuşak lastiklerle koşabildik.

“Dayanıklılık sorunu da yok, yani

3 puan sonra yılın son sıfırı iyi bir cevap gibi görünüyor.”

“Hâlâ hiçbir şeyi kolay kolay hafife almıyoruz. Cidde’de iki hafta geçirdikten sonra, ardından Melbourne’de iki veya üç pistin ardından araçlarımızın ve rakiplerimizin güçlü ve zayıf yönlerini çok daha iyi göreceğiz. Ancak kesinlikle çok sağlıklı bir başlangıç yaptık, maksimum puanlar almak için iyi bir yarış çıkardık.”

“Önümüzde 23 yarışlık bir maraton var, en önemlisi sezon boyunca istikrarlı olabilmek. Rakiplerimizin bundan sonraki yarışlarda daha güçlü bir şekilde geri dönmelerini bekliyoruz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!