2017 yazında Olympia

featured

 

2,3 milyon € bonservis bedeliyle Empoli’ye taşındı. 2019 yazında 3,5 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye imza atan Sloven oyuncu, burada 2 başarılı yıl geçirdi. 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc’in şu anki değeri 6 milyon Euro…

Türkiye kadın voleybol milli takımı, FIVB Voleybol  Dünya Şampiyonası’nın dördüncü B Grubu  maçında bu akşam Hırvatistan ile karşılaşacak. Grupta sonuncu padişahbet olan Türkiye A Milli Takımı, Hırvatistan’a 3. galibiyeti, neredeyse galibiyeti yok, oynamayı, lider olmayı hedefliyor.

Türkiye-Hırvatistan voleybol maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor?

Nets Sudan, gruptaki dördüncü maçında bugün 18:30 CEST’de Hırvatistan ile karşılaşacak. Polonya’nın Gdansk kentinde oynanacak maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Canlı skorlar ve maç detayları fanatik.com.tr’de…

Son maçta Dominik Cumhuriyeti’ni yendik!

FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu üçüncü maçında ülkem bayan voleybol milli takımımız Dominika’yı 3-2 mağlup etti. 3. maçta ikinci maçını kazanan Ebral Karakut, 29 sayı ile gol kralı olurken; Zehra 11, Hande 10, Eda 10, Saliha 8, Elif 3, Cansu 2, Meryem 1 puan aldı.

Hırvatistan kazanamadı

Türkiye-Dominik maçının ardından 2 galibiyet alan Dominikliler 7 puan, Polonya 6 puan, Türkiye 6 puan, Tayland 5 puan aldı. Bu akşam Nets Sudan ile karşılaşan Hırvatistan, padişahbet giriş 3 maçın ardından galibiyet elde edemiyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!