Vural Çelik’in Cenaze Töreninde Duygu Dolu Anlar

featured

‘Avrupa Yakası’ Oyuncusunun Son Yolculuğu

İstanbul’un sevilen dizilerinden “Avrupa Yakası”‘nda canlandırdığı “Kubilay Peynircioğlu” karakteri ile tanınan Vural Çelik için cenaze töreni düzenlendi.

Sanat Dünyasından Büyük İlgi

Ailesi ve yakınlarının yanı sıra, sanat dünyasından birçok isim de Vural Çelik’in cenaze törenine katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde Son Veda

Öğle namazını müteakiben Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Vural Çelik, Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Vural’ın ailesi, yakınları, sevenleri ve rol arkadaşları da katıldı.

Sevenlerinden Dokunaklı Sözler

Vural Çelik’in tabutuna sarılarak “Ne olur kalk abim” diyen kız kardeşi, yürekleri dağladı. Ceyhun Fersoy, “Yalnızlığı kendi seçti ama…” derken, Yavuz Seçkin ise, “Vural bu yalnızlığı yaşıyordu” ifadelerini kullandı.

Sanat Camiasından Veda Mesajları

Vural Çelik’in ölümü sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Ata Demirer, Gülse Birsel, Hakan Yılmaz, Hale Caneroğlu, Şenay Gürler ve Öykü Çelik gibi isimler, sosyal medya üzerinden duygularını paylaştı.

Vural Çelik, sanat dünyasında ve sevenlerinin kalbinde iz bırakan bir oyuncu olarak anılmaya devam edecek. Allah rahmet eylesin.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız