Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

featured

 

Uluslararası nakliyat ücretlendirmesi, uluslararası nakliyatta deneyim sahibi işletmelerdendir. Firmamız uzak mesafe taşımacılığında her türlü hazırlığı önceden yaparak, rahat nakliyat hizmeti sunar. Ev ziyaretleri ile taşınacak olan alanın eşya sayısına uygun miktarda koli temin eder. Bu kolilerin sağlam ve yeni olması son derece önem taşır. Her taşımacılık öncesinde temin edilen yeni koliler ile hasarsız nakliyat hizmeti sunulur. Taşıma kolilerine kapasitesinin üzerinde yük yüklemek te hasara sebep olacağı için, uygun miktarda eşya yüklenir. Yaşam alanında bulunan farklı eşya grupları da usulüne uygun şekilde taşınır. Beyaz eşyalar, demonte işleminin ardından dayanıklı ambalajlar içerisinde taşınır. Cam eşyalar da kırılıp hasar alma ihtimaline karşı, korunaklı taşıma kolileri içerisinde hareket etmeyecek şekilde nakledilir.

Türkiye Uluslararası Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Türkiye uluslararası evden eve nakliyat şirketi olarak büyük hacimli eşyalarınızı da özenle taşır. Bazı eşya gruplarının demonte işleminin ardından taşınması gerekir. Bu eşya gruplarının özenle sökülmesi ve taşınma sonrasında da aynı itina ile monte işleminin yapılması gerekir. Kapılardan çıkması zor olan eşya grupları içerisinde gardırop ve büyük mobilyalar ilk sırada gelir. Bu eşyaların demonte ve monte işleri marangozluk bilgisi ve deneyimi gerektirir.

Taşınma anında bu türlü eşyalar için dışarıdan eleman çağırmadan firmamız rahatlıkla hizmet sunar. Elemanlarımız mobilya taşımacılığı ve montesinde uzman kişilerdir. Ek ücret talep edilmeden her türlü mobilya demonte ve monte işleri yapılır. Avizelerin sökülüp takılması için de firmamız elemanları destek sunar. Uygun fiyatlı hizmet sunan firmamız kalifiye elemanları ile kaliteli ve güvenli taşımacılık hizmeti de sunacaktır. Beyaz eşya monteleri ve avizelerin sökülüp takılması işleri ücretsiz olarak sunulan işlerdir.

Uygun Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Uluslararası evden eve nakliyat fiyatları farklıklar göstermekle birlikte, firmamızda en uygun şekilde sunulur. Fiyatla sunduğumuz hizmet kalitesi karşılaştırıldığında firmamızın tercih edileceği açıktır. Güvenli taşımacılık hizmeti için firmamızın sigortalı nakliyat hizmetleri tercih edilir. Değerinde fiyatlandırılıp, sigortaya konu edilen eşyalar, hasar halinde gerçek bedelinde ödenir. Eşyaları doğru fiyatlandırmak için uzman eksperlerimiz hizmet sunar. Ücretsiz eksper hizmeti ile dürüst ve güvenilir kuruluşların başında yer alırız. Olabilecek her türlü taşıma hasarı gerçek değerinde ve anında ödenir.

Türkiye’den Almanya’ya Ev Taşımacılığı

Firmamız, son sistem taşıma aletleri ile hızlı ve güvenli nakliyat hizmeti sunar. Nakliyat araçlarımız, geniş kapasitelidir. Yüksek katlardaki ev ve ofis daireleri en hızlı şekilde asansörlü sistemler ile taşınır. Güvenli ve hızlı nakliyat için asansörlü taşıma sistemlerimiz hizmet sunar. Türkiye’den Almanya’ya ev taşıma şirketimiz için her yaşam alanı en rahat ve profesyonel şekilde taşınır. Almanya’ya taşınacaklar için her şey dahil nakliye ücretleri ile sigorta sözleşmeli lojistik servisi sağlıyoruz.

En Uygun Taşınma Günü

Firmamıza en uygun taşıma günü sorulduğunda yanıtımız, tatil günleri haricindedir. Hafta sonları ve tatil günleri nakliyat şirketlerinin yoğun olduğu zamanlardır. Bu nedenle nakliyat şirketlerinin iş yükünün hafif olduğu zaman dilimleri taşımacılıkta en uygun zaman dilimleridir.

Taşıma Sözleşmesi

İstendiği takdirde firmamız hizmet alanlarla taşıma sözleşmesi yaparak, güvenli nakliyat hizmeti sunar. Yapılacak tüm hizmetlerin nakliyat sözleşmesinde yer alması, alınan kaparo ve iş bitiminde ödenecek tutarın yer alması güvenceli yaklaşımlardır. Firmamızın açık unvan ve adresi de taşıma sözleşmesinde yer alır. Sözlü olarak ifade ettiğimiz her hizmet, taşıma sözleşmesinde de maddeler halinde yer almaktadır.

Uluslararası Nakliye Araçların Bakımları

Zengin araç kapasitemiz, her eşyayı taşımaya uygundur. Uluslararası taşımacılık için gereken her türlü hazırlık yapılarak rahat ve güvenli nakliyat hizmeti sunulur. Nakliyat araçlarımızda detaylı araç bakımları sık aralıklarla yapılır. Profesyonel taşıma hizmeti için https://www.rsluluslararasinakliyat.com/  sitesinden destek alınması önerilir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!