Tehlikeli bir dönüş

featured

 

Çok zorlu bir süreç bizi bekliyor. Şimdi biraz daha aydınlandık. Bu yaz herkes denizdeyken çok çalışacağız ve ülkemizi en iyi temsil edecek takımı kuracağımızı düşünüyorum.”

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Sivasspor’a 3-2 yenilen Kayserispor’un tecrübeli ismi İlhan Parlak, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı Kırmızılarla Yüzleşmek Beraberlik golünü kaydeden 35 yaşındaki forvet, “Kupayı alamadığımız için üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ederiz. İyi oynadık, öndeydik, biz öndeydik. Gerideydik, seviyedeydik ama son dakikada kaybettik. Kariyerimin en önemli karşılaşmasıydı. Artık buradan başlıyoruz. Artık finalde takım Kayseri olacak.”

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Demir Grup Sivasspor, normal süresi 1-1 biten playoff maçında Yukatel Kayserispor’u 3-2 mağlup ederek betosfer kupayı müzesine götüren futbolcu Ali Şasal Vural, Ahmet Oğuz ve Uğur oldu. Ziraatçi, maçın ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

ALI ŞAŞAL VURAL: Anlatılmaz

Takım olarak kupayı kazanmaya inandıklarını söyleyen Ali Şasal Vural, “Hepimiz bunu istiyoruz. Biz de bu tür oyunları oynamayı seviyoruz. 2 yıldır üst üste Avrupa’dayız ve alıştık. Büyük takımlara karşı ve bunun gibi finallerde başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden kendimize güveniyoruz. Birkaç haftadır hazırdık. Tarihte ilk kez bu başarıyı oyuna getirdik. O yüzden çok mutlu ve gururluyuz. Benim için de bir ilk. Tarifi olmayan bir şey. Tüm takıma ve taraftara hediyemizdir” dedi.

“Kupayı hak ettik”

Finale iyi hazırlandıklarını söyleyen Vural, oyun planına değinerek, “Ligin ilk yarısında Kayserispor’a 3-0 yenildik. Ligin son maçında evimizde 2-1 kazandık ama durum bu. aynı şey değil.Rakibin beklediğini biliyorduk, tuttuğu top çabuk çıktı ve iyi iş çıkardı.İkimiz de finalde olduğumuz için sabırlı olup kendimiz gibi oynamaya karar verdik.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!