Son Dakikalarda Gelen Galibiyet

featured

Genç yıldız adayı Arda Güler’in performansıyla göz doldurduğu ilk yarıda Fenerbahçe’nin bir topu çizgiden çıkarılırken, iki vuruşu da direkten döndü ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda gol arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler pozisyon üretmekte zorlanırken, 81. dakikada MKE Ankaragücü’nün Ali veslot Sowe ile golü geldi. Fenerbahçe, 84. dakikada penaltı kazandı.

87. dakikada Valencia’nın penaltı golüyle beraberliği yakalayan sarı-lacivertliler, 90+6. dakikada Miguel Crespo’nun golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla lider Galatasaray’ın kazandığı haftayı kayıpsız geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, 6 puan farkla takibini sürdürdü.

Geriye düştüğü maçlarda 20 puan 

Fenerbahçe, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de geriye düştüğü maçlarda 20 puan topladı.

Fenerbahçe, bu sezon kalesinde ilk golü gördüğü karşılaşmalarda 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertliler, bu veslot giriş sonuçların 4’üne Kadıköy’de imza atarken, 4’ünü ise deplasmanda yaşadı.

Öte yandan Fenerbahçe, son 3 galibiyetini de geriden gelirken kazanırken, bu süreçte Alanyaspor’u 3-1, Fatih Karagümrük’ü 2-1 ve MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenmeyi başardı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!