Şimdi oradan başka bir ülkeye gideceğini düşünmüyorum

featured

 

Daha önce Fenerbahçe olmadan da yapılabilirdi ama şimdi düşünmüyorum. Ama futbolda bu asla net değil.”

Fenerbahçe’nin Mart ayında yıldız futbolcu Mesut Özil’i kadrodan çıkarma kararı aldığı biliniyor. Açıklamada, “Futbol A takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan takımdan ihraç edildi.”

Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren Oğuzhan Özyakup, 2012’den beri forma giydiği siyah beyazlı takıma veda ettiği sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Dün Beşiktaş’a ilk transferini de benzer şekilde hatırladığını söyleyen Oğuzhan Özyakup, Siyah Beyaz’daki unutulmaz anına da mesajında ​​değindi.

29 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Beşiktaş formasıyla 310 maça çıktı, 35 gol attı ve 62 asist yaptı.

Oğuzhan Özyakup şu açıklamayı yaptı:

“Dün ilk imzamı da benzer şekilde hatırlıyorum. 19 yaşındaydım. Kalbim Beşiktaş diyor. O gün ne kadar heyecanlıydım anlatamam. İlk yılım Feda yılıydı. Yolculuğumuz Kurban başladı. zor, çok yorucu ama aynı zamanda her anı keyifliydi, bana çok şey kattı, bana çok şey öğretti.Stadyumsuz geçen senemizde bütün maçlarımız, deplasmanda oynanan maçın yorgunluğunu attığım umutla giderdi. hepimiz ve yolun sonundaki ışık.O yıl çok özeldi.2015-2016 Başlangıç ​​Kampı’nda şampiyonlarımızı ilan ettik.O yıl kalitebet çok özel bir A şampiyonasına imza attık.Takım ve aile ortamıyla. uzun bir aradan sonra stadımızda ilk şampiyonluğumuzu kazanmak hepimiz için unutulmaz bir başarıydı o yıl daha da yakınlaşıyor ve bize ilham veriyor.

Takım ve kulüp için çok güzel bir yeni dönemin ardından ikinci bir şampiyonluk, üçüncü bir yıldız ve Avrupa başarısı elde etmemiz tesadüf değil. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da çok güzel ve çok özel bir hikaye anlatıyoruz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!