Oliveira’nın yerine Midtsjö

featured

 

Bir hafta içinde amcasını kaybeden ve Portekiz’e özel izne çıkan Sergio Oliveira, Adanadmir’in konuk kadrosuna son anda  dahil oldu. Teknik direktör Okanbrook’un ilk 11 maçta Mitscher’a tecrübeli yıldız yerine sadece antrenman eksikliğinden bir şans vereceği anlaşılıyor.

2 hafta kaldı

Okambrook’ta ön saflarda farklı planlar var. Milli tatilde yıldız oyuncularını bir araya getirme ve  durumlarını görme fırsatı bulan Buruk, takımının önümüzdeki hafta BAAI’yi geçmesiyle betist 2 hafta daha izin alacak. Yani Adana’yı yenmek ve liderliği güçlendirmek, geldikten sonra tüm takım için büyük bir moral artışı olacak. Okan, ayrıntılı bir rakip analizi oluşturmak için ekibiyle birlikte çalıştı ve başarısız olma hedefiyle kapsamlı bir oyun kurulumu uyguladı.

Adana Demirspor: 9 Galatasaray: 19

Adana Demirspor ve Galatasaray ligde 36 kez forma giydi. Sarı-kırmızılılar 19 kez kazanırken, Adana temsilcileri 9 kez rakiplerini mağlup etti. Kazananı olmayan 8 maç. Adana Demirspor, Galatasaray’ın 59 golüne 31 golle karşılık verdi.

aslanlar gibi sol

Galatasaray bu kez Premier Lig’de 4 deplasman maçı oynadı. Sarı-kırmızılılar bu maçın zirvesinde 10 puanla 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Aslanlar rakibi adına 5 kez fileleri kırdı ancak betist giriş kendi kalelerinde 2 gol gördü.

5 haftadır kaybetmedi

Cim Bom, ligin ikinci haftasında evinde Giresunspor’a mağlup olmasının ardından yenilmedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!