Knight Online Proxy Adresleri

Knight Proxy kullanıcılarına yıllardır güvenli ve sıkıntısız bir hizmet sunmaktadır. Oyunda kullanıcıların herhangi bir kopma sıkıntısı yaşamadan kullanım hizmeti sağlamaları hedeflenmektedir.

featured

Knight Proxy kullanıcılarına yıllardır güvenli ve sıkıntısız bir hizmet sunmaktadır. Oyunda kullanıcıların herhangi bir kopma sıkıntısı yaşamadan kullanım hizmeti sağlamaları hedeflenmektedir. Oyunlar da operatörlerden kaynaklı bir sıkıntı olmadıkça Sağlam Proxy tarafından herhangi bir sıkıntı yaşatılmaktadır. Kullanıcıların kullandıkları alt yapıda bir sorun yaşamadıkça oyunlarda herhangi bir düşme olmamaktadır.

Knight online proxy adresleri gereken tüm testlerden geçirilmiştir. Adresler tamamen güvenilir ve temiz adresleridir. Bu sayede kullanıcılar oyun sırasında adreslerde herhangi bir ban durumu yaşamadan oyunlarına devam etmektedir. Knight online sunucularında kullanıcılar yapmak istedikleri kadar karakterleri giriş sağlayabilmektedir. Bu girişler %100 güvenli ve sıkıntısız bir şekilde yapılabilmektedir.

Knight Proxy Fiyatları

Hizmet verilen operatör alt yapıları Vodafone proxy, Turkcell proxy, Dsmart proxy, türk net proxy, Türk Telekom proxy üzerinden anlık müsaitliğe göre sağlanmaktadır. Firma bünyesinde aktif Usko Proxy tarafında 4.200+ proxy bulunmaktadır. Sağlam Proxy paketler ile kullanıcılara adet sayısına göre fiyatlar verilmektedir. Bu paketler içerisinde kullanım süresi 30 gün olarak belirlenmiştir.

Adreslerin kullanım süresi ise 23 ay ve daha üzeri bir süredir. Sınırsız kota ve kullanıcıların isimlerini özel şifre ile hizmetler sunulmaktadır. Verilen proxy adresleri ev interneti olarak gözükmektedir bu sayede kullanıcılar daha rahat giriş işlemleri sağlamaktadır. Ürünün teslimatı ise oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Ürün 15 dakika içerisinde kullanıcılara verilirken tüm kontroller sağlandıktan sonra manuel bir şekilde teslim yapılmaktadır.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!