Kararı Verdi

featured

 

Siyah beyazlı takımda topa hakim olan Sali Uçhan, topu ağlara gönderdi.

Beşiktaş, 77. dakikada Oğuzhan Akgün’ün golüyle 2-1 öne geçti. Sol kanattan, Emir Khan Delibaş’ın sol ayağının ortasından şutunu çekti Emir Khan Delibaş’ın sol ayağı Kyun Oğuzan ağları temizledi.

90’

Friedl’ın ceza sahası içinde arka direğe doğru gönderilmiş olduğu topta Füllkrug kafa vuruşunu yapmış oldu. Kaleci Emre Alim gole izin vermedi.

MAÇ SONUCU

Maçta başka gol olmadı ve Beşiktaş rakibini 2-1 yenik etti.

Galatasaray 11: Okan, Omar, Güvenli, Abdülkerim, van Aanholt, Taylan, Aytaç, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Morutan, Oğulcan

Yedekler: Batuhan, Gomis, Ömer, Emirhan, Beknaz, Eren, Baran, Ali Turap, Hamza, Efe, Metehan, Diagne

Aktarma çalışmalarında gaza basan, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş hamlelerinin arkasından bombayı Sergio Oliveira’yla patlatan Galatasaray ‘da operasyon nesinecasino Kdevam edecek. Bugün Portekizli yıldız kendisini 4 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atarken, törenin arkasından da Galatasaray Müzesi’ni gezdi.

Açıklamasının ardından açıklama yapan 30 yaşındaki yıldız, “Galatasaray ‘Avrupa’nın fatihi’ olarak biliniyor. Onun yeri için Galatasaray’ı destekleyeceğim. Kanımın son damlasına kadar savaşacağım. İnanıyorum ki başaracağız. Galatasaray’ın bir parçası olduğum için çok mutlu ve onurluyum. Harika arkadaşların var. “Bu stadyumun sıcaklığını hissetmek için sabırsızlanıyorum.”

Açıklandığı gibi, Porto’nun deneyimli oyuncusuna 3 milyon € bonservis bedeli verilecek ve Oliveira her periyot için  2.75 milyon € maaş alacak.

Teknik direktör Jorge Jesus’un isteği üzerine, Fenerbahçe’nin bir süredir takıma katmaya çalıştığı Willian Arao’da ani bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınına göre Willian Arao’nun Fenerbahçe’ye transferi tamamlandı ve Brezilyalı futbolcu takım arkadaşlarına veda etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!