Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden

featured

 

Çaykur Rizespor yeni sürem hazırlıklarını sürdürüyor. Rize’deki hazırlıklarını tamamlayan Çaykur Rizespor, yarın gideceği Erzurum kampında yeni sürem hazırlıklarına devam edecek.

Antrenör Bülent Korkmaz, antrenman öncesi basına yaptığı açıklamada, “Geçen hafta bazı oyuncular kronik sakatlıklar yaşadı” dedi. İyi çalışmadılar. İkimiz de genç oyuncularla slotbahis antrenmanlara devam ettik. Egzersiz iyi gidiyor. Yarın Erzurum’a gideceğiz. Orada hazırlanmaya devam edeceğiz, 7’sinde Konya ile hazırlık maçı oynayacağız, 8’inde antrenman yapacağız,  3 günlük tatil yapacağız ve Erzurum’da antrenmanlara devam edeceğiz. Elbette bu süreci yaşamanızı istiyorum. Kerem’i aldık ve Muhammed ile anlaştık. Bakalım Erzurum kampında neler olacak. Yöneticilerimiz bunu sağlamak için çok çalışıyor. Bazı oyuncularla anlaşmaya vardık, bazılarıyla  anlaşmaya yakındık. Tam olarak tamamlanmadan bir Rizespor transferi olduğu söylenemez. Umarız imzalarlar ve istediğimiz transfer de Erzurum Kampı’nda yapılır. Şaka olsun diye çilek değil her türlü meyve istiyorum.”

“GOKHAN bizim oyuncumuz”

Gökhan Akkan takımla çalışmaya devam ediyor, Korkmaz, “Gökhan bizim oyuncumuz. Hepimiz, “Onu takip etti” dedik. Futbol böyledir. Bazen kulüpler anlaşamıyor, bazen teknik direktörle sorunlar oluyor, bazen oyuncuların kendilerine ne oluyor, bazen başka şeyler oluyor. Bu nedenle, kendinden emin ve net bir şekilde konuşmak önemlidir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!