Elimden gelenin en iyisini yapacağım dedi.

featured

 

2022 sezonunda düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye, güreş ve tekvandodan sonra karatede başarı ile birinciliği elde etti. Gaziantep’in ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nın kapanış gününde takım yarışmasında madalyalar bulundu. Önceki gün bireysel finallerde 6 altın ve 1 gümüş kazanan yeni ay yıldızı dün de takım yarışmasına katıldı. Ali Sofuoğlu, Enes Özdemir ve Emre Vefa Göktaş’tan oluşan Adam Kata milli takımımız, İspanya’nın Adam Kata milli takımına karşı altın madalya kazandı. Bu sonuçla Türkiye’nin altın madalya sayısı yediye yükseldi. Leydi Kata Takımımız da bronz madalya aldı.

Karate 1 Gümüş 1 Bronz

Engelli sporcularımız da podyuma çıkmayı başardı. Mürvet Demirtaş, finalde İspanyol Isabel Jimenez Fernandez’e yenilmesine rağmen engelli sandalyesinde K30 kategorisinde ülkesi için gümüş madalya kazandı. Oya Ekinci de aynı kategoride bronz madalya kazandı. Ayrıca Türk takımı, 2022 sezonunda Avrupa Güreş Şampiyonası (7 altın, 3 gümüş ve 7 bronz) ve Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda (5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz) başarı ile podyuma çıktı.

Son yıllarda popüler hale gelen battle royale konseptinin son üyesi Apex Legends Mobile geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü. İlk izlenimleri renderbet düşündüğümüzde oyuncular üzerinde olumlu etki bırakmayı başaran yapımlar gelir açısından kısa bir süreye sahip. büyük bir başarı. Son gelen haberlere göre ilk hafta kasaya yüklü miktarda para koymuş.

Apex Legends Mobile, PUBG: Mobile’ı geride bıraktı

17 Mayıs’ta piyasaya çıkan Apex Legends Mobile, günler içinde 60 ülkede App Store’da en çok indirilen oyun oldu. Ayrıca, 89 ülkede en çok indirilen ilk 10 uygulama arasında yer aldı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!