Bir Rumen teknik direktör

featured

 

Ukrayna savaşına dikkat çekti ve şunları söyledi: “Futbol, yaşam için umut, tutku ve motivasyon verir. Bu, Ukrayna Dünya Kupası elemelerinde İskoçya ve Galler’e karşı belirgindi. 90 dakika boyunca ülkede neler olduğunu unuttular. İkimiz de yardım etmek ve rekabet etmek için yurt dışına gittik. Savaşta hepimiz üzerimize düşeni yaparak tam desteğimizi verebiliriz. “Bu oyundan para kazandım ve Ukrayna’ya gönderdim” dedi. Mircea Lucescu, Dortmund dışındaki büyük Avrupa kulüplerinin bu konuda kendilerini desteklemediğini söyledi.

“Lig yeniden başlamalı”

Tecrübeli teknik direktör, bu sezonki golleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “20 Temmuz’da Polonya’da Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. 7 gün sonra Türkiye’ye gideceğiz. Bu eşleştirmeyi hazırlamaya çalışıyorum. Aralık ayından bu yana 18 galibiyet ve 3 beraberlik ile 21 hazırlık maçı oynadık. Lucescu,  ligin Ukrayna’da yeniden başlaması  gerekse bile Ukrayna liginde oynamanın çok önemli olduğunu ve maçın daha az tehlikeli bir bölgede oynanacağını söyledi. Slovakya milli takımının en çok supertotobet forma giyen oyuncusu olarak tarihe geçen Marek Hamsik, ulusal basına şunları söyledi: Geçen ay milli takımdan emekli olduğunu açıklayan yıldız orta saha oyuncusu, kararın nedenini açıkladı. Ama şimdi 35 yaşındayım. Geçmişte sakatlıklarla mücadele ettim. Bu yüzden bu kararı vermek zorundayım. Özellikle sonbaharda Trabzonspor ile zorlu bir görevimiz olacak. Türkiye Ligi ile Avrupa Kupası arasındaki maçları bekliyoruz. Özellikle Şampiyonlar Ligi. Çok oynayacağız ve şimdi 35 yaşındayım. Frene basmak zorunda kaldım” dedi.

Robert Mac’in tavsiyesi

“Trabzonspor için hangi Slovak futbolcuyu önerirsiniz?” Hamsik, “Robert Mac’i arayabilirsiniz. Macaristan’daki sözleşmesi sona erdi. Uzun yıllardır takımda beraberiz. Türkiye’de de kısa bir macera yaşadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!