Başından beri bunu konuşuyoruz

featured

 

Dönemimin başlangıcından itibaren fırsat 3. Blokları ellerimizle yediğimiz pozisyon. Buna voleybol hakemleri bile  karar verebilir ama maalesef yeni oluşturulan sistemin pek iyi çalışmadığını görüyoruz. Her hafta şikayet eden kulüpler var.

Kayserispor, Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Modern Atan teknik direktörü açıklama yaptı.

Atan, Bartın maden faciasından bir kez daha üzüntü duyarak, “Öncelikle tekrarlamak isterim ki ne puanlar ne de galibiyetler kaybedilen canlardan daha önemli değildir. Ama dediğim mottobet gibi futbol hala var. Bu üzücü günde ekrandakileri bir nebze olsun neşelendirebilirsek ne mutlu bize.”

Genç teknik adam, muhalefete yaptığı hazırlıkların sonuçlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Biliyorsanız, özellikle ilk yarıda  bire bir baskı kullandık. 3-4-1-2 turunda çok zorladık. Topu kazandık ve pas yaptık. Bekleme konumumuzun farklı olacağını söylemiştim. Bu nedenle, rakibin sizinle aynı küçük oyunculardan oluştuğunu biliyorduk. Ortada çok güçlüydük ve onları ortaya ittik. Görebildiğim kadarıyla rakip 44 orta yaptı. Kendimizi sadece sabit parçalardan konumlandırdık” dedi.

Hedefleriyle ilgili açıklamalar yaparken gözlerini dolduran modern zaman Atan, “Toplamda daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Hatayspor maçından sonra mottobet giriş koştuğumuz en uzun mesafelerden biri. Bugün iyi koştuğumuzu ve iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok çalışıyorlar,  yine yapıyoruz, çok düşünüyoruz, onlarla futbol hakkında konuşmaya çalışıyoruz. Oyuna dahil etmeye çalışıyoruz. Oynama süremizi biraz uzatırsak istediğimiz pozisyona daha da  geleceğiz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!