Ankara Masaj ve SPA

İnsanlar, günlük hayatın koşuşturmacası içinde, kendilerine yeterince zaman ayıramıyorlar.

featured

İnsanlar, günlük hayatın koşuşturmacası içinde, kendilerine yeterince zaman ayıramıyorlar. Stres ve yorgunluktan kurtulmak için masaj, oldukça fayda sağlıyor. Ankara’da yaşayan kişiler, Otto Spa merkezinde rahatlayarak, günün yorgunluğundan arınıyorlar. Birçok kişi, Ankara masaj için kendilerini merkezde görev yapan uzmanlara teslim ediyorlar.

Ankara SPA Hizmeti

Spa, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlaması bakımından oldukça rahatlatıcı bir etkiye sahiptir.

  • Türk Hamamı
  • Sauna
  • Fin Hamamı
  • Kese ve Köpük
  • Tuz Odası

İnsanlar, Ankara spa için merkezde farklı seçenekler bulabiliyorlar. Türk veya Fin hamamı ile rahatlamak mümkün. Ayrıca, Tuz odası, Sauna ile rahatlamak da mümkündür. Bunlara ek olarak, Türk usulü kese ve köpükle toksinlerden arınmak da mümkün oluyor.

Ankara Masaj Hizmetleri

Yeni güne zinde başlamak isteyenler, merkezden profesyonel masaj hizmetleri de alabiliyorlar. Klasik masaj, Bali masajı, sultan masajı, Refleksoloji, Tai masajı, Aroma masajı, hizmeti alınabiliyor. Bunlarla beraber, anti stres masajı, medikal masaj, lenf drenaj masajı, köpük masajı, miks ve spor masajı için yine merkezden hizmet alınabiliyor.

Ankara Masaj Fiyatları

Merkez, uzman personellerle kaliteli masaj Ankara hizmeti sunuyor. Bununla birlikte, kaliteli hizmeti, uygun fiyatlarla sunuyor. Öte yandan merkezden Otto tanıtım saatleri kapsamında 11:00 ile 18:00 arasında 360 TL yerine 199 TL’ye hizmet alınabiliyor. Merkez, tanıtım kapsamında misafirlerine; Sauna, İsveç Masajı, Köpük masajı hizmetiyle beraber, sınırsız ikram ve içecek sunuyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!