Altınordu Müzesi

featured

 

Altınordu Futbol Akademisi’nin de bulunduğu Torbalı’daki Metin Oktay yerleşkesinde düzenlenen törende, Başkan Özkan’ın ricası üzerine eski sporcular açılış kurdelesini kesti. Müzede ayrıca Altınordu’nun farklı bölgelerinde hem alt yaş gruplarında hem de A takım düzeyinde kazanılan şampiyonluk kupalarını gösteren tarihi formalar, plaketler, plaketler ve fotoğraflar sergilendi. Taraftarlar, göreve başlamadan önce Başkan Özkan’a çiçek verdi. Supertotobet

BAŞKAN ÖZKAN: STADYUMUZU KENDİMİZ YAPARIZ

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu’nun bir yıl sonra 100. yılını dolduracağını belirterek, “Altınordu Müzesi’ni hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu müzenin ilki 1 yıl önce. , genişleteceğiz ve büyüteceğiz. İleride Altınordu’nun kendi stadı olunca Avrupa’da olduğu gibi müzemizi de kendi stadımızın içine kuracağız. Biz bu stadı kendi öz kaynaklarımızla yapıyoruz, oradan buradan borç almıyoruz” dedi. Burası İzmirlilerindir. Burası bu ülkelerin çocukları için kuruldu ve kurulmaya da devam edecek.

BEZİRCİLİOĞLU: CUMHURİYETİN İLK KULÜBÜYÜZ

Altınordu Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Altınordu, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kulübüdür ve Türkiye Cumhuriyeti var oldukça da devam edecektir. Kulübün yolu 2012 yılında Seyit Mehmet Özkan’la kesişti. Ben de bu işe vesile oldum. Hayatımda yaptığım en önemli hamle budur. İyi ki varsın Seyit Mehmet Özkan, iyi ki Altınordu var” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!