Abdülkadir Ömür, Trabzonspor ile başladığı beş sezonun en golcü ismi oldu

featured

 

2016-2017 sezonunda iki maçta forma giyen 14 yaşındaki Bordo futbolcusu Omour, bu sezon çıktığı 33 maçta yedi gol kaydetti ve diğer sezonları geride bıraktı.

Derbi kaybetmedi

Fırtına bu sezon İstanbul ekibine yenilmedi. 11 maçta 23 puanla 6 galibiyet ve 5 beraberlik aldılar. Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile çıktığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

yüksek kadro

F.Bahçe’nin en çok gol atan iki takımından biri olan Fırtına’da ligde 68 gol atan 12 oyuncu gol atmayı başardı. Cornelius 15, Nwakaeme 12, Djaniy 10, Bakasetas 8, Abdulkadir 7, Visca 5, Hamsik, Gervinho ve Dorukhan fileleri 2 kez sallamayı başardı.

Giannini heyecanlı

Giannini geçen sezon onu geçti.

Bordo futbolcu, geçtiğimiz sezon Karadeniz devleri albibet formasıyla çıktığı 30 lig maçında 8 gol kaydetti ve bu sezon çıktığı 29 maçta 10 kez rakip fileleri temizledi.

Balıklar bile şarap kırmızısı

Trabzon’da deniz yaşamını da içinde barındıran yaklaşık 198 metrelik “Tünel Akvaryum” ziyarete açık.

Trabzon’da deniz yaşamını da içinde barındıran yaklaşık 198 metrelik “Tünel Akvaryum” ziyarete açık. Akvaryumda tatlı su, tuzlu su ve deniz canlılarının bulunduğunu söyleyen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şöyle devam etti: Burada başka hiçbir akvaryumda olmayan özel bir tür var. Bu bordo balık… Onları Afrika’daki Malawi Gölü’nden getirdik.

Abdullah Avcı’ya teşekkür ederiz.

Akvaryumun açılış törenine katılan teknik direktör Abdullah Avzi de etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!