Yenmak Kızılay Haftasında Herkesi Gönüllü Olmaya Davet Etti!

featured

Sosyal sorumluluk noktasında pek çok faydalı projeye imza atan Yenmak, Kızılay haftasını da çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutladı. Kızılay haftası kapsamında özellikle afet zamanlarında, acil kan ihtiyacı duyulan zamanlarda Kızılay’ın önemine dikkat çekildi. Yenmak, sadece ürün ve hizmet üreten ve bu anlamda kar elde etmeyi planlayan bir kuruluş değil içinde yaşadığı toplumun olumlu dinamiklerini göz önünde bulunduran duyarlılık oranı oldukça yüksek bir kuruluş olarak da faaliyet yürüttü.

Yenmak ülkemizde 1965 yılından bu yana bağımsız motor parçaları üreten, ihraç eden öncü kuruluşlar arasında yer almayı başardı. Firma bugüne kadar üretmiş olduğu piston pimi, piston, gömlek lastiği, motor subanları, segmanlar, silindir motor gömlekleri, contalar ve motor yağları ile sektöre damgasını vurdu. Yenmak müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilediği için bu anlamda hem ulusal hem de uluslararası camiada kendini hızlı bir biçimde geliştirmeyi başardı. Ülkemize büyük bir katma değer yaratan kuruluş, kurulduğu Konya ilimizin de bir sanayi kenti olması için önemli adımlar atarak yatırımlara imza attı. Yenmak, 5000 metrekarelik bir alanda 2 fabrika ve genel merkez lojistik binası ile Konya’nın en büyük sanayi kuruluşlarından biri oldu.

Yenmak bünyesinde son derece profesyonel bir ekibi istihdam ettiği için, piston piston pimi çeşitleri ve daha birçok bağımsız motor ekipmanına üretmesi ile lider konumda yer almayı başardı. Türkiye’de ve dünyada motor sektöründe yapılan yenilikleri yakından takip eden firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemeyi kendisine şiar edindi. Bu nedenle ürün hacmini ihracat boyutlarını aşarak özellikle Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına bağımsız motor parçaları satışını gerçekleştirdi. Yenmak inovatif, yenilikçi ve profesyonel bir bakış açısıyla sektöründeki yenilikleri bünyesine hızlı bir biçimde entegre etti. İstanbul merkezli Bir ihracat ofisine de sahip olan kurulur dijital platformlarda da kısa süre içerisinde etkin bir şekilde varlık gösterdi. Yenmak ürün ağını 5 kıtada 95’in üzerinde ülkeye ulaştırmayı başardı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!