Yaratılan devasa kaynakların

featured

 

Galatasaray spor faaliyetlerine nasıl destek olacağını anlatıyoruz. Galatasaray’daki bu olayların Türk sporuna örnek olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıl içinde bu konfigürasyondan kurtulacağız. Biz de onlara yaptığımız projeleri ve nasıl hesapladığımızı anlatıyoruz. Orta vadede bu durumdan çıkacağız. Bence sadece Galatasaray değil tüm kulüpler bu yapıya sahip çıkmalı. ”

“Stadyumun sponsor isimlerini daha iyi takip ediyoruz”

Stadyum adının sponsorluk değişikliği ile ilgili olarak Özbek Başkanı, “Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anki sponsorumuz Nef. Burada Erden Timur’a keyifbet teşekkür etmek istiyorum. Her yönüyle çalışmalarına devam etti. Şimdi üzerinde çalışıyoruz. Daha iyi sponsorlar arıyoruz. Şimdi daha fazla ayrıntı vermenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bu kısa süre içinde çözülebilirse, onun bildiklerinin detaylarını aktaracağız.

Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “2017 yılından bu yana sosyal sorumluluk ilkesiyle Altınordu Kulübü’ne destek oluyoruz. Galatasaray’dan son transferimi gördüğümüzde. Futbol takımına baktığımızda elbette sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da beklentilerimiz yüksek. Amacımız bunun üzerine inşa etmek. 4 büyük keyifbet giriş kulübümüz devam ediyor. Umarım bu  destek  devam eder. Amacımız bunun üzerine inşa etmek. Bazı teknik detayları gizlilik çerçevesinde ele almamız mümkün değildir. Allah uzun bir yolculuk nasip etsin inşallah. Her zaman destek, tam destek” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!