Web tasarımında kurumsal firma ile alışmak size ne katar?

featured

 

İnternet, çok büyük bir hızla gelişiyor. Artık, hemen her işimizi internet üzerinden yapabiliyoruz. Bu noktada, web sitelerinin de önemi artıyor. İşletmeler, kendi işlerini en iyi şekilde tanıtacak ve çok sayıda müşteriye ulaştıracak web sitelerine ihtiyaç duyuyorlar.

Medyatör, 10 yıldan fazla bir zamandan beri sahip olduğu deneyimle sektördeki tüm yenilikleri müşterileri adına takip ederek hayata geçirebiliyor. Firma, kayseri web tasarım konusunda öne çıktığı gibi, dijital ortamın verdiği olanaklar sayesinde Türkiye genelinde birçok işletmeye de çözüm ortağı oluyor. Kalitesiyle müşterilerin beğenisini kazanan firma, aynı zamanda web tasarım alanında 2021 Avrupa Teknoloji Ödülleri’nin de sahibidir.

Medyatör Neden Farklı?

İnternet, çok dinamik bir yapıdır. Bu yapı içinde bir hizmet sunarken aynı derece esnek olabilmek gereklidir. Firma, arama motorlarının gelişimini yakından izliyor. Bu sayede, arama motorlarıyla %100 uyumlu web siteleri tasarlayabiliyor.

Bunun yanında tamamen mobil uyumlu siteler, müşterilere pek çok avantaj sunuyor. Firmanın özgün tasarımlı web siteleri, Google ile uyumlu olması sayesinde çok daha fazla trafik çekiyor. Ayrıca, mobil uyumlu olması ve iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor olması da firmanın özgün tasarımlarını ön plana çıkarıyor.

Özgün Tasarım Nedir?

Medyatör markasını sektörde öne çıkaran ve Avrupa Teknoloji Ödülleri’nde ödül almasını sağlayan özgün yaklaşımıdır. Firma, her müşterisi için ayrı ayrı kod yazarak, müşterisinin faaliyet göstermekte olduğu sektöre uygun web sitesi tasarlıyor. Firma bünyesinde alanında uzman yazılımcılar görev yapıyorlar.

Böylelikle, estetik, kullanıcı dostu ve Google ile uyumlu siteler ortaya çıkıyor. Oysa, hazır şablonlardan yapılan web sitelerinde bu özgünlük yoktur. Firmanın web tasarım firmaları arasında öne çıkmasını sağlayan bu hizmet kalitesi müşterilerin de dikkatini çekiyor.

SEO Açısından Özgün Tasarım

Web sitelerinin sayısı çok fazla arttığı için Google algoritması, değerlendirme yapabilmek için birçok parametreye bakıyor. İçerik elbette her zamanki gibi önemli ama tasarım da artık çok önemli hale geldi. Firmanın özgün tasarımları, Google tarafından kolaylıkla üst sıralara çıkarılıyor.

Bunda, kullanıcı deneyimin payı büyüktür. Ayrıca, firmanın uzman yazılımcıları, duruma göre en uygun programlama dilini kullanarak temiz bir kod oluşturuyorlar. Bu site hızını bile çok ciddi oranda etkiliyor. Müşterilerin firmaya yoğun bir şekilde ilgi göstermelerinin temelinde de bu yatıyor.

Medyatör Dijital Çözümler

Firma, web tasarım alanındaki hizmetlerini dijital pazarlama ve SEO ile devam ettiriyor. Tamamen özgün bir siteye sahip olan müşteri, firmadan alacağı SEO hizmetiyle Google’da kısa sürede ilk sayfada hatta ilk sıralarda yer almaya başlıyor. Bunun yanı sıra, dijital pazarlama çözümleri için yine firmanın uzman ekibi devreye giriyor. Kapsamlı ve güvenilir hizmet ödüllü dijital ajans online dünyada dikkat çekmek isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için firmanın uzman ekibiyle iletişime geçilebilir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!