Vali Yazıcı, kadın çiftçilerle bir araya geldi

ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZICI 15 EKİM DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA KEPEZ KENT ORMANI’NDA KADIN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ. İL TARIM ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NCE DÜZENLENEN ETKİNLİĞE; VALİ ERSİN YAZICI VE EŞİ HANİFE YAZICI, KEPEZ KAYMAKAMI NUSRET ŞAHİN, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ GÖKHAN KARACA VE KADIN ÇİFTÇİLER KATILDI.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Vali Yazıcı, kadın çiftçilerle bir araya geldi

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Kepez Kent Ormanı’nda kadın çiftçilerle bir araya geldi. İl Tarım Orman Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinliğe; Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca ve kadın çiftçiler katıldı.

“Kadın çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz”

Antalya’nın çeşitli ilçelerinden gelen kadın çiftçilerle buluşan Vali Yazıcı, “Dünya Kadın Çiftçiler Günü etkinlikleri kapsamında, emeği ve gücüyle bereketli toprakları, ülkemizin en büyük servetine dönüştüren emekçi kadınlarımızla buluştuk. Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada emeği ve alın teri olan, tarımsal üretimde önemli bir konuma sahip çiftçi kadınlarımızı iş gücüne ve üretime teşvik edecek projelerle desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“Bilinçli bir çiftçimiz var”

Tarımın, Türkiye ekonomisinin geleceği için kilit sektör konumunda olduğuna değinen Vali Yazıcı, “Antalya için tarımın önemi büyük. Meyve, sebze özellikle de son yıllarda üretimi artan tropikal meyveleri ile Türkiye’nin tarım konusunda da önde gelen illerinin başındayız. Bilinçli bir çiftçimiz var. Halkımızın güvenli gıdaya ulaşması, sağlıklı bir toplumun oluşturulmasında ki en önemli unsurdur. Halkımızın güvenli gıdaya ulaşması için devletimiz tarıma önemli destekler veriyor. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Kadın çiftçilerle tek tek sohbet edip, kadın çiftçilerin istek ve sorunlarını dinleyen Vali Yazıcı, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutlayarak kadın çiftçilerle birlikte pasta kesti.

Benzer Haberler
TCDD Wi-Fi Projesi İle Gar ve İstasyonlarda Ücretsiz İnternet Hizmeti Başlıyor
TCDD Wi-Fi Projesi İle Gar ve İstasyonlarda Ücretsiz İnternet Hizmeti Başlıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Faiz İndirimini Değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Faiz İndirimini Değerlendirdi
KOBİ’ler için Yenilik ve AR-GE Destek Programları
KOBİ’ler için Yenilik ve AR-GE Destek Programları
Rekabet Kurumu Başkanı Küle’den 2024 Değerlendirmesi ve 2025 Hedefleri
Rekabet Kurumu Başkanı Küle’den 2024 Değerlendirmesi ve 2025 Hedefleri
Doğu Karadeniz İhracatında Rekor Büyüme
Doğu Karadeniz İhracatında Rekor Büyüme
TÜİK, Aralık Ayı Tüketici Güven Endeksi Verilerini Açıkladı
TÜİK, Aralık Ayı Tüketici Güven Endeksi Verilerini Açıkladı
Söz Haber Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları SÖZHABER 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması