Ünlü Girişimci Fatih Arslan Aynalara Yapmış Olduğu Farklı Tasarımları ile Dikkat Çekiyor

Ünlü Girişimci Fatih Arslan Aynalara Yapmış Olduğu Farklı Tasarımları ile Dikkat Çekiyor

featured

Aynaların dekorasyon üzerinde oldukça fazla rolü bulunuyor. Bulunduğu mekâna aydınlık katmak için ya da daha büyük ve ferah bir yer olduğu hissini vermek için kullanımı çoktur. Bazı durumlarda sadece hoş ve dekoratif bir ürün için tercih edilir. Ayna Merkezi her kullanıcının talebine uygun büyüklük ve modelde aynalar tasarlayıp üreten harika bir konsepte imza atmıştır. Ayna merkezine uğrayıp da bir ayna satın almadan çıkmak neredeyse imkânsız denilebilir. Fakat Fatih Arslan özelinde yine de sizin talebinize göre bir ayna mevcut değil ise siz ne istediğinizi ifade ediyorsunuz onlar da gerçekleştiriyor.

Özel Üretim Aynalar

Özel üretim ve tasarım ürünleri için biraz daha fedakârlık yapmanız gerekebilir. 30 senedir sektörde deneyimi ve tecrübesi ile var olan Ayna merkezi babadan oğula geçen meslek uzmanlarının sonuçları olarak paha biçilmez tasarımlar ortaya çıkıyor. Ayna merkezi kurucusu olan Fatih Arslan babasından aldığı bayrağı farklı bakış açısıyla daha da geliştirilmiştir.

Aynalar üzerinde yapmış olduğu sanatsal dokunuşlar ile dekoratörlerin alakasını çekmeyi başaran Fatih Arslan genç bir iş insanıdır. Kendisine ayna merkezinin bu başarısının arkasındaki sır hakkında soru sorulduğunda, biz ayna merkezi olarak bir aile işletmesi olarak varlığını sürdürüyor. Her zaman bunun bilincinde hareket ederek işimize adapte olup başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Bu anlayış sayesinde harika ürünler ortaya çıkarmayı başardık.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!