Ulusal ve Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı

Lojistik sektörü günümüzde en çok ihtiyaç duyulan sektörlerden biri olmuştur.

featured

Lojistik sektörü günümüzde en çok ihtiyaç duyulan sektörlerden biri olmuştur. Lojistik sektöründe hizmet veren firmalar denizyolu kargo taşımacılığı demiryolu taşımacılığı ve demiryolu taşımacılığı ile ülkeler arasında birçok farklı ürünün nakliyesini sağlar.

Taşımacılık alanında hizmet veren bu firmalar sayesinde ev eşyası otomobil parçası yiyecek içecek bitki ilaç gibi pek çok farklı ürün grubunun istenilen teslim noktasına kadar güvenli bir şekilde ulaştırılması sağlanır. Hem şahıslar hem de kurumsal firmalar tarafından tercih edilen uluslararası taşımacılık hizmetlerinde gerek görülmesi halinde acil ihtiyaçlar için havayolu taşımacılığı da tercih ediliyor.

Uluslararası Taşımacılık Hizmetleri 

Bozulabilir kargo taşımacılığı uluslararası alanda en çok ihtiyaç duyulan ve tercih edilen taşımacılık yöntemidir. Uzun yolculuk boyunca tazeliğini ve özelliğini kaybetmeden taşınması gereken ürünler bozulabilir kargo taşımacılığı adı altında özel araçlar ile taşınır. Bozulabilir kargo taşımacılığı ilaç ve gıda ürünleri için tercih ediliyor. Taşımacılık sektörünün bu alanında kullanılan nakliye araçları bozulabilir ürünler için özel olarak tasarlanmıştır. Bu araçlar ürünlerin hangi soğukluk derecesinde taşınması gerekiyorsa ona göre ayarlanır ve ülkeler arası taşınması sağlanır.

Bu araçlar sayesinde bozulması muhtemel olan ürünler hiçbir şekilde özelliğini kaybetmez ve istenilen teslim noktasına güvenli bir şekilde ulaştırılır. Uluslararası karayolu taşımacılığı hizmeti veren firmaların sunmuş oldukları hizmetin fiyatları ürün modeline ve taşımacılık türüne bağlı olarak farklılık gösterir.  Fiyat bilgisi için Arclog sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!