Ukrayna’dan peş peşe haberler! Köyü vurdular!

featured

Ukrayna’dan peş peşe haberler geliyor. Rus destekli ayrılıkçılar tarafından Luhansk bölgesindeki bir köye havan topu atılırken ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk havalimanı ve köyden havan topu sesleri duyuldu.

Rusya-Ukrayna krizi devam ederken Rusya destekli ayrılıkçıların saldırıya başladığı bilgisi geldi. Ayrılıkçıların bir köye havan topu ile saldırdığı belirtilirken ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk havalimanı ve bir köyden havan topu sesleri duyuldu.

KÖYÜ VURDULAR
Ukrayna ordusu, Ukrayna’nın doğusundaki Rus destekli güçleri, Luhansk bölgesindeki bir köye havan topu atmakla ve köydeki anaokulunu vurmakla suçladı. Ordu, olayda yaralanan olmadığını açıkladı.

HAVALİMANI VE BİR KÖYDEN HAVAN SESLERİ DUYULDU
Ayrıca, Rus destekli isyancılar tarafından kontrol edilen Donetsk havalimanı ve Donetsk bölgesinde bir köy olan Elenovka yakınlarında havan topu sesleri duyuldu. Açıklama bir görgü tanığından geldi.

UKRAYNA SUÇLAMALARI REDDETTİ
Ukrayna’nın Donbass bölgesinde Rusya’nın desteklediği isyancılar, hükümet güçlerini son 24 saat içinde dört defa ateş açmakla suçlarken, Ukrayna hükümet güçleri ülkenin doğusundaki isyancıları hedef aldığı suçlamalarını reddetmişti

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!