Türkoğlu ve Dede Şükrü Türkoğlu

featured

 

Ata Türkoğlu’nun kazanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. (İHA)

  1. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları’nı (İşitme Engelliler Olimpiyatları) Ukrayna’yı mağlup ederek kazanan sağır voleybol milli takımı oyuncularından Mert Karataş, Keçiören Turgut Altnock’un belediye başkanı oluyor.

Başkan Altnock, “24. Değerli sporcumuz Mert Karataş ve ailesine bu çok değerli ziyaret için teşekkür eder, sporcularımızın başarılarının devamını diler, Sağırlar Yaz Olimpiyatlarımızda birincilik görevini üstlenen Keçiören’in gururunu dilerim. Voleybol Takımı.”

1-15 Mayıs tarihleri ​​arasında Brezilya’nın Cassias do Sul kentinde düzenlenen Sağırlar Olimpiyatları’nda Türkiye 130 sporcuyla temsil edildi ve hem erkekler hem de kadınlar dallarında büyük başarılar elde etti. (İHA)

Köyün gençlerinden Hakan Yaşar, köylerinin yerini daha kolay bulmak için arabasının 3 metre yüksekliğindeki bir demir direğe yerleştirildiğini ve southbet her arabanın şampiyon takımın renklerine boyandığını söyledi. “38 yıl sonra Trabzonspor şampiyonluğunu kutluyoruz. Her sene geleneksel olarak şampiyon olan takımın rengine boyuyoruz. Bu sene bordoya boyadık ve mutluyuz, çok mutluyuz. Hangi takım olursa olsun. şampiyon o takımın taraftarları gelip aracı bizzat boyayacak. Bu sene şampiyon biziz” dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz düzenlediği basın toplantısında, “Görevimizin başında verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Şu anki şartlar altında misyonumuzu sürdürmemiz imkansız. Buraya çok büyük bir fedakarlık geldi ama bu yükü tek başımıza taşımaya gücümüz yetmez” dedi.

Mehmet Uz, “Geçtiğimiz günlerde destek alma konusundaki görüşmelerim istediğimiz gibi gitmediği için karar verdiğim noktaya geldiğimi açıklamak isterim” dedi. 5 Haziran’dan itibaren bu takım 25 Haziran’da batmak zorunda.Bunları bu kadar kısa sürede halletmek için köktenci kararlar vermem gerekiyor.Bu hafta yapacağım görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa planlıyorum.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!