Türkiye’nin En Popüler Kayak Otelleri

featured

 

 

Kısa bir kış kayak molası vererek iş hayatı, okul ve günlük koşturmacadan biraz uzaklaşabilirsiniz. Türkiye muhteşem kayak merkezleri ve oteller açısından gerçekten zengin bir bölge olduğu için yarıyıl tatili, yeni yıl tatili ve hatta hafta sonu kaçamağı yaparak muhteşem karla kaplı kayak merkezlerinde harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Sway Hotel Palandöken

 

Palandöken kayak merkezinin dağ ve şehir manzaralı olma özelliği ile ön plana çıkan Sway Hotel, modern ve donanımlı odaları ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Her türlü ihtiyacınızı göz önünde bulunduran tesiste kar tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

Magna Pivot Hotel Erciyes

 

Efsanelere konu olan Erciyes’in 2200 metre yüksekliği, size daha önceden yapamadığınız bir kar tatili fırsatı sunabilir. Kar tatilinizin yanında yöresel lezzetleri ile misafirlerini ağırlayan Magna Pivot Hotel, usta şefleri ile damaklarınızın tadını değiştirebilir.

 

Ağaoğlu My Mountain Uludağ

 

Kayak sezonu deyince aklınıza Uludağ otelleri gelebilir. Harika kayak pistleri, İstanbul’a yakın konumu ve geniş sosyal aktiviteleri ile kış tatilinizin muhteşem geçmesini sağlayabilirsiniz. Uludağ’ın en iyi kayak pistine sahip olan bu otelde kayak yapmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

Ramada Resort Erciyes

 

Bembeyaz kar ve masmavi gökyüzünün sonsuzluğu ile birleşen Ramada Resort otelde kış tatilinizde farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Kendinizi şımartacağınız bu otelin SPA hizmetlerinden faydalanarak zihninizi boşaltabilirsiniz. Harika bir dağ ve göl manzarası sunan otelin tadını unutamayacağınız enfes lezzetleri sayesinde keyifli vakitler geçirirken unutamayacğınız anılar biriktirebilirsiniz.

 

The Green Park Kartepe Resort & SPA Kocaeli

 

Kartepe’nin İstanbul’a yakınlığını avantaja çevirmek istiyorsanız The Green Park Resort otelde tatil yapmayı düşünebilirsiniz. Kış tatilinin yanı sıra hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz bu otelde yılın bütün stresini üzerinizden atabilirsiniz.

 

Kayak otelleri arasından bütçenize uygun seçim yapabilmek için https://www.tatileksper.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!