Türk İş Adamı Selami Akay’dan En Yeni Projeler

Türk iş adamlarının son derece popüler olduğu günümüzde, adını iş dünyasına altın harflerle yazdıran Selami Akay gündem oldu.

featured

Türk iş adamlarının son derece popüler olduğu günümüzde, adını iş dünyasına altın harflerle yazdıran Selami Akay gündem oldu. Avrupa ve Türkiye’de yapmış olduğu doğru yatırımlarla, gençlere de bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor. Türkiye’deki oteller zincirine sürekli yenilerini ekleyerek geliştiren iş adamı Selami Akay, bu alanda gençlere önemli ve değerli önerilerde bulunmayı da ihmal etmiyor.

Yatırımcı ve Hotel işletmecisi çalışmalarında yeni ideolojik yaklaşımlar sergileyen genç iş adamı, otellerinde farklı kültürler için ev sahipliği yapıyor. Golf, Futbol ve Sinema tutkusuyla bilinen ünlü iş adamı https://www.instagram.com/no_limit_salami/ acentesinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında da tüm detaylar sunuyor.

Selami Akay Hakkında Dünya Basınında Övgü Dolu Sözler

 İş insanı olarak yapmış olduğu çalışmalarla adından sürekli övgü ile bahsedilen Selami Akay, Avrupa basınında da yer alıyor. Bu alanda gençlerin başarı katetmesi için çok çalışmalarının gerektiğini ve bunu istemeleri gerektiğinden söz eden Akay halen aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Yeni iş projeleri ve geliştirici seçenekleri ile de gençlere yepyeni iş fırsatları sunuyor.

Otellerde binlerce çalışanı ve stajyeri bulunan genç iş adamı, yatırım dünyasının da en başında olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta ifade ediyor. Çalışma sahasını da sürekli yenileyerek geliştirmesi ile bilinen genç girişimci gençlerin de bu alanda başarı sağlayacağını ifade ediyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!