Ttakımımı savundum

featured

 

“Trabzon maçından sonra Sayın Abdullah  ile ilişki her zamanki gibi devam etti. Sahada olan aynı kalır. Ancak takımımı ve oyuncularımı savunduğum için kimsenin beni suçlayacağını düşünmüyorum. O gün takımımın futboluyla ne kadar gurur duyduğumu anlatmam zor.”

Birkaç yıl sonra Arda’yı Avrupa’nın büyük kulüplerinde göreceğiz

  • Arda Güler bir dünya yıldızı olabilir mi?

Arda, ülkemizde son dönemde yetişen özel bir yetenek. Tamamen farklı oyuncular, farklı beceriler. Onu görmekten gerçekten zevk alıyorum. Arda, 16-17 yaşında A Takımı’na terfi ettiğinde konumunu gösterdi.

zevkle izliyorum

O yaşta A takımı futbolu oynuyorsanız, temelde farklı becerilere sahipsiniz. Dediğim gibi, onu büyük bir keyifle takip ediyorum. O yaşta o olgunlukla oynamak tamamen başka mooibet bir şey. Allah yolunu açsın. Çok daha iyi bir bölgeye geliyor ve  birkaç yıl içinde Arda’nın ülkemizi Avrupa’daki büyük kulüplerde en iyi şekilde nasıl temsil edebileceğini göreceğimize inanıyor.

26 Haziran’da yeni döneme hazırlanmak için  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) kampına gelen Başakşehir, 15 günlük kampı tamamladı. Kampın son gününde Antalyaspor ile oynanan üçüncü hazırlık maçında stattan golsüz berabere ayrılan Vasakşehir teknik direktörü Emre Beleözoğlu, Demirøren (DHA) haber ajansına açıklamalarda bulundu.

“En iyi milli futbolu temsil etmek istiyoruz”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belezoğlu, Antalyaspor ile yapılan beraberliğin ardından şunları söyledi: Güzel bir antrenman maçıydı. Fizyolojik olarak gerekli çünkü 10 gün içinde çok önemli bir maç oynayacağız. Bu benim üçüncü antrenman maçım. Konyaspor’la da oynayacağız. Zamanımın başında kendimizi kontrol etmek önemli bir oyun olacak. Hepimiz elimizden gelen her şeyle başa çıkmaya çalışıyoruz. Hazırlanmak için hala 10 gün var.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!