Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4.  Fransa temsilcisi “Monaco” ile sahada yarın oynanacak maçın hazırlıklarını tamamladı.

featured

 

 

Bordeaux Blues, Mehmet Ali Yılmaz’ın üssünde ilk 15 dakika basına açık  bir antrenman yaptı. Viska, Perez, Doruhan Tokez, uzun süredir sakat kalan Serkan Asan’ın yanı sahabet sıra kas spazmları yaşayan Gomez ve Trezeguet ile kasık ağrısı çeken Abdulkadir Yasham antrenmanları kaçırdı.

Antrenmanın ilk 15 dakikasında oyuncular ısınma ve pas yaptı. Basına kapalı bir alanda taktik çalışma yapıldı.

Paralimpik masa tenisi milli takımımız, Kasım ayında İspanya’nın Granada kentinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanmak amacıyla Aksaray’da antrenmanlarına devam ediyor. Vatandaşların amacı şampiyonluktan madalyalarla dönmek. Takım kaptanı Abdullah Öztürk, takım arkadaşlarına inandığını belirterek, “2016 Rio Paralimpik Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları şampiyonu benim. 16 yıldır ara vermeden bu sporu yapıyorum. 6 Kasım’da sahabet giriş İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Dünya Kupası’na hazırlanan Aksaray kampındayız. Aksaray bizim için çok önemli ve spora başladığımızda buraya kamp yapmaya geldik. Bu bizim için çok şanslı. Burada 9 günlük bir kampımız olacak. İspanya’da 3 kulvarda mücadele edeceğiz ve herkesten altın madalya bekliyoruz. Paris 2024 Olimpiyatları’nda üçüncü altın madalyayı almak için elimden geleni yapacağım. Üçüncü bir altın madalya almayı ve ismimi altın harflerle tarihe yazdırmayı çok isterim” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!