TESK Genel Başkanı Palandöken: “Esnaf ücretsiz finansal okuryazarlık eğitimini kaçırmamalı”

TESK, DMW EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLER A.Ş VE İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE VERİLEN FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMİNİN DEVAM ETTİĞİNİ VE TEŞKİLATIN BU KONUDA HER AY GENELGE İLE BİLGİLENDİRİLDİĞİNİ HATIRLATAN TÜRKİYE ESNAF VE SANATKÂRLAR KONFEDERASYONU (TESK) GENEL BAŞKANI BENDEVİ PALANDÖKEN, “ESNAFIMIZIN KENDİNİ GELİŞTİRMESİ VE KÜRESEL EKONOMİYE DAİR ÇEŞİTLİ BİLGİLER VE DENEYİMLER ELDE ETMESİ İÇİN KONFEDERASYONUMUZ, İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ VE DMW EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLER A.Ş İŞBİRLİĞİNDE VERİLEN ÜCRETSİZ VE ULUSLARARASI KATILIM BELGELİ FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR” DEDİ.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
TESK Genel Başkanı Palandöken: “Esnaf ücretsiz finansal okuryazarlık eğitimini kaçırmamalı”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa yönelik ücretsiz uluslararası katılım belgeli finansal okuryazarlık eğitimlerinde 4. grup eğitimlerin 21 Kasım Pazar günü yapılacağını

belirterek, esnafları eğitime katılmaya çağırdı.

TESK, DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetler A.Ş ve İstanbul Arel Üniversitesi işbirliği ile verilen finansal okuryazarlık eğitiminin devam ettiğini ve teşkilatın bu konuda her ay genelge ile bilgilendirildiğini hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımızın kendini geliştirmesi ve küresel ekonomiye dair çeşitli bilgiler ve deneyimler elde etmesi için konfederasyonumuz, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetler A.Ş işbirliğinde verilen ücretsiz ve uluslararası katılım belgeli finansal okuryazarlık eğitimleri devam ediyor” dedi.

İlk 3 grubun eğitimlerinin tamamlandığını, 4. grup eğitimlerin 21 Kasım Pazar günü 09.30 ile 17.30 saatleri arasında yapılacağını belirten Palandöken, “Her ay olan bu eğitimleri tüm teşkilatımıza genelge ile de duyuruyoruz fakat bu eğitici ve bilgilendirici eğitimden henüz faydalanmayan esnaf ve sanatkarımız web sitemiz üzerinden kayıt oluşturarak 1 gün ve çevrimiçi süren eğitimi kaçırmamalı. Çeşitli konular içeren ve interaktif olarak devam eden bu eğitimlerde esnafımız hem iş yerini geliştirmede, hem para yönetimini öğrenmede hem de farklı bakış açısı kazanarak işlerini büyütmede önemli kazanımlar elde ediyor. İşin özü tüm esnaf ve sanatkarlar bu eğitim fırsatını kaçırmamalı” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
TCDD Wi-Fi Projesi İle Gar ve İstasyonlarda Ücretsiz İnternet Hizmeti Başlıyor
TCDD Wi-Fi Projesi İle Gar ve İstasyonlarda Ücretsiz İnternet Hizmeti Başlıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Faiz İndirimini Değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Faiz İndirimini Değerlendirdi
KOBİ’ler için Yenilik ve AR-GE Destek Programları
KOBİ’ler için Yenilik ve AR-GE Destek Programları
Rekabet Kurumu Başkanı Küle’den 2024 Değerlendirmesi ve 2025 Hedefleri
Rekabet Kurumu Başkanı Küle’den 2024 Değerlendirmesi ve 2025 Hedefleri
Doğu Karadeniz İhracatında Rekor Büyüme
Doğu Karadeniz İhracatında Rekor Büyüme
TÜİK, Aralık Ayı Tüketici Güven Endeksi Verilerini Açıkladı
TÜİK, Aralık Ayı Tüketici Güven Endeksi Verilerini Açıkladı
Söz Haber Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları SÖZHABER 'de saklıdır.