Temmuz Cuma: 19.00 Beşiktaş-Mainz 05

featured

 

23 Temmuz Cumartesi:

20.00 Beşiktaş-Wolverhampton (Estadio Camilo Cano La Nucia)

26 Temmuz Salı:

20.00 Beşiktaş-Deportivo Alaves (Estadio Camilo Cano La Nucia)

30 Temmuz Cumartesi:

19.00 Beşiktaş-Sampdoria (Vodafone Park)

Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Cenk Tosun, Beşiktaş ‘ın Avusturya kampında ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekiyor. Yıldız forvet, bilhassa çift kale maç çalışmalarında attığı gollerle göz doldurup, şimdiden ilk 11’e göz kırpıyor.

Bilirsin, Ativa Hutchinson!

Avusturya ekibine katılan Atiba Hutchinson, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzaladı. Burada gol performansıyla dikkat çeken 39 yaşındaki oyuncu, her zaman olduğu betzula gibi formayla yarışmaya hazır olduğunu gösterdi.

Mert Günok yarışmaya hazır

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sık sık siyah beyaz forma giyemeyen Mert Günok, sağlığına kavuştuktan sonra takımın maçlarında parlamaya başladı. Tecrübeli kaleci, forma için Ersin Destanoğlu ile mücadele edeceğini gösterdi.

Jorge Jesus’a üç kulvarda da başarılı olacak bir takım sağlamak için canla başla çalışan yöneticiler bir transfer bombasını daha patlattı. Lincoln, Bruma ve Emre Mora’nın takıma katılmasıyla Sarı-Lacivertliler Willian Arao’yu imza sahnesine çıkardı. Flamenko başkanı Marcos Braz, İsa’nın eski öğrencisiyle ilgili takımda görmek istediği bir açıklama yaptı. Braz, “Fenerbahçe’den Villan Arao için Türkiye’den resmi bir teklif aldık. İnceliyoruz. Arao ve menajeri ile de görüştük. Bir yandan, pazardaki diğer fırsatları araştırıyoruz. Teklifi değerlendirip yakında cevap vereceğiz.”

Fenerbahçe’yi istiyor

Marcos Braz tarafından teyit edilen bir görüşmede Arao, flamenkoda önemli ilerleme kaydettiğini ve artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi. Bu oyuncunun ruh halinden sonra , Kırmızı-Siyah Huang-Cheong ile görüşmelere başladı, Brezilya basını Braj’ın sözlerinin transferin çoktan tamamlandığı anlamına geldiğini yazdı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!