Sürem hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlamış olan

featured

 

Yukatel Kayseripor’da geçen cumartesi günü Erciyes kamp etabı başladı. Teknik Direktör Uygar Atan yönetiminde meydana gelen antrenman, cuma gününe kadar devam edecek. Takıma 3 gün bayram izni verilecek. Sarı kırmızılılar 12 – 25 Temmuz arası Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışacak.  Kayserispor Teknik Direktörü Uygar Atan kampı değerlendirirken şunları söyledi: “Dönem başlamadan ilk etabı kendi tesisimizde başlattık. 2 gün önce Erciyes Yüksek Kampına exxenbet vardık. Buradaki ortamdan memnunuz. Burada güzel bir bina inşa edildi. Yaz kampının kalbinin yıllarca burada atacağına inanıyorum. Bu yeni oluşturulmuş bir alandır ve  en kısa sürede tamamlanacaktır. Çok verimli bir kamp alanı olacak.”

“Futbolcularıma teşekkürler”

Genç teknik adam Uygar Atan konuşmasına devam etti. Bir koç olarak oyuncularımın antrenmanlara katılımı, konsantrasyonları ve birbirleriyle ilişkileri mükemmel. Mükemmel ve yoğun bir kamp kursumuz var. Oyunculara tatil vermek için 8 Temmuz’a kadar çok çalışacağız. Üç gün sonra tekrar buluşacağız ve 25 Temmuz’a kadar burada kamp kuracağız. Şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Sağlıklı bir çalışma ortamı. Cumhurbaşkanımıza, liderliğimize ve sporcularımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

Kayseri, (DGV)

Türkiye’nin en geleneksel ve keyifli yarışlarından biri olarak kabul edilen Red Bull Oil Direği tüm heyecanı ve neşesi doluyor. 2021 yılından bu yana Red Bull Oiled Pole olarak yürütülen Combat, 1 Temmuz’da Trabzon, Çanakkale ve Alanya’da adrenalin ve tutkuyu bir araya getiriyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!