Süper Ligi’nin bitimine 3 hafta kala

featured

 

Konya Spor’a 4 puan kazandıran Fenerbahçe, şimdi de ikinciliğin ve Şampiyonlar Ligi’nin yolunu açtı. May, şimdiden önemli olumlu yönler kazanmış olan sarı ve lacivertliler için oldukça hareketli olacak.

Ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan başlayacak olan Fenerbahçe ile yeni teknik direktör ve zaman planı kararının resmiyet kazanması gerekiyor. 2022 Dünya Kupası 21 Kasım’da başlayacağı için hem lig hem de Şampiyonlar Ligi takvimi çok sıkı olacak. Çin Süper Ligi 5 Ağustos’ta başlayacak. Fenerbahçe, 19-20 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun açılış maçında karşı karşıya gelecek. Bunun için takımın yeni zamanım için 15 – 20 Haziran tarihleri ​​arasında sahada olması gerekiyor.

Tüm bu veriler göz önüne alındığında, teknik direktörün sorusu artık resmi bir soru olmalıdır. Çünkü Fenerbahçe’nin betvakti sporla kaybedecek vakti yok. Şu anda, Jorge Jesus, Joachim Löw ve İsmail Kartal üçlüsünü bekliyor. Ayrıca Portekiz teknik direktörü Nuno Espirito Santo da adaylardan biri. Sarılar, Deeps ve Blues 2022-23 sezonu için teknik direktörlerini belirledikten sonra kadroyu planlayın. Sezonun başlamasına ve nihayet resmen sezona başlamasına 45 gün kaldı.

çok dar takvim

Sarı-lacivertliler yoğun bir yaz geçirecekler. Şampiyonlar Ligi’nin ardından Çin Süper Ligi birbiri ardına başlayacak. Takımın hazırlık maçı oynayacak zamanı bile yoktu. Şampiyonlar Ligi’nde ikinci ön eleme turu 19-20 Temmuz’da başlayacak. Çin Süper Ligi 5 Ağustos’ta başlayacak. Fenerbahçe’nin yeni sezona hazırlanmak için sadece bir ayı var.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!