Süper Ligi’ne harika bir başlangıç ​​yaptı

featured

 

Süper Ligi’nde 4. haftasını geçiren İstanbul ekibi, ilk 3 haftada sadece 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Emre Belözoğlu’nun öğrencisi bu süreçte 7 sayı kaydetti ve kalesinde gol görmedi.

Avrupa’da Yenilmez

Medipol Başakşehir, 6 ön eleme maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak bu kez Avrupa Ligi gruplarında kalmayı başardı. Medipol Başakşehir, 2. Ön elemelerin betexpres ilk maçında Maccabi Netanya’yı, play-off’ların ilk maçında Real Antwerp’i yenemediler. Avrupa Ligi grup aşamasına ulaşan koyu turuncu-mavili oyuncular Hearts, Rigas ve Fiorentina’ya çekildi.

5 puan katkısı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir bu kez ülke adına en çok sayı atan takım oldu. İstanbul ekibi,  şu ana kadar ülke puanına 5 puan kazandırdı. Turuncu-lacivertli takım, son 5 yılda UEFA’nın en büyük organizasyonları olan Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konuşma Ligi’nde grup aşamalarında kalan tek Türk takımı oldu.

UEFA Erkekler Penaltıları

UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, Başkşehir ve takım teknik direktörü Emre Bellozoğlu’na çok sayıda yaptırım betexpres giriş uyguladı. Bellozzo, İstanbul’da oynanan Maccabi Netanya maçıyla ilgili “hayalet teknik direktör durumu” ile ilgili karara göre, Turuncu-Lacivertliler UEFA Avrupa Konuşma Ligi ikinci ön eleme turunun ilk maçı Lue n’ olarak kabul edilmiyor. isimsiz teknik direktör”. Herhangi bir UEFA müsabakasında antrenör olun. Teknik direktörün faaliyetten men edildiği açıklandı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!