Spor İstanbul, şehri canlandırmaya devam ediyor

featured

 

Spor İstanbul, denizlerle çevrili İstanbul’da su sporlarına  ilgiyi artırmak için 1-2-3 Temmuz tarihlerinde su sporları festivali düzenledi. Maltepe’deki bu yarışmada sporcular dört kolda yarıştı. Su topu, aquatlon, yüzme ve modern pentatlon (triatlon biatlon) etkinlikleri büyük ses getirdi. Marmara Denizi’nde ilk  gece yüzmeye çok dikkat edildi. 2 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00’de düzenlenen gece maçında oyuncular farklı bir deneyim yaşadı. Aquatlon, Yüzme ve Modern Pentatlon’da tüm yaş kategorilerinde kazananlar ödüllendirildi. Maltepe Orkhangazi şehir parkında üç gün süren su sporları şenliği, 3 Temmuz Pazar günü yapılan yarışma ile sona erdi.

Sutopune Şampiyonu Galatasaray

Su topu müsabakasını heyecanla izledim. Pazar günkü kesin sonuçlara göre Galatasaray yarışmayı birinci sırada tamamladı. Su sporları kulübü Adalar  ikinci, Enka  üçüncü oldu.

Son haftalarda Frank Lampard yönetiminde  Premier Lig’e düşmekten korkan Everton, yeni sezona güvenle yüzleşmek için kolları sıvadı. Frank Lampard’ın isteği üzerine mooibet önemli takviyeler yapmaya başlayan Everton, bazı isimleri de kaldırdı.

FRANK LAMPARD’ın Yıldızı, Fenerbach

2021/22 sezonu için Everton’a transfer olan Frank Lampard, Allen’ın 23,6 milyon avroya mal olan performansından memnun değildi. İngiltere milli takımıyla sözleşmesi biten Brezilyalı orta saha oyuncusu Frank Lampard tarafından öldürüldü.

Piyasa değeri 60 milyon Euro’ya yükseltildi

Frank Lampard, oyuncuya, bu süre zarfında piyasa değeri 60 milyon Euro’ya kadar olan deneyimli bir orta saha oyuncusu düşünmediğini söyledi. Daha sonra Allen, menajeri aracılığıyla bir kulüp aramaya başladı. Bu noktada Fenerbahçe devreye girdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!