SorHadi – Soru Cevap Platformu

featured

 

 

SorHadi, insanlar arasında bilgi paylaşımı sağlayan ve kazancını da kullanıcılarıyla paylaşan bir internet sitesidir.

 

SorHadi, para kazandıran bir soru cevap sitesidir. Platformun hedefleri mantıklı sorular sorulması ve bu soruların cevaplanarak doğru bilginin yayılmasının sağlanmasıdır. Böylece internet kullanıcıları aradıkları bilgilere ve haberlere kolayca ulaşır. Sitemiz reklamlardan elde ettiği gelirleri hakkaniyete uygun şekilde kullanıcılarıyla paylaşır.

 

SorHadi’de çark nasıl döner?

Üyeler tarafından ilgi çekici, yapıcı, teorik veya yorumlanması gereken sorular sorulur. Bu sorular site içerisinde daha önce sorulmamış olmalıdır. Yayımlanan sorular diğer üyeler tarafından kurallara uygun bir şekilde cevaplanır. Cevaplar için SorHadi sitesi kullanışlı bir yazı editörü tahsis etmiştir bu sayede cevap hazırlamak kolay ve keyiflidir.

 

Soruyu soran ve cevaplayanlar görüntülenme başına belli oranda para kazanırlar. Hiçbir eksiklik olmadan, güzel ve düzgün bir dille, gerekli görsellerle ve yazı editörünün de yardımıyla verilmiş cevaplar en iyi cevap seçilir. En iyi cevapların getirdiği kazanç daha yüksektir.

 

Site içerisinde gezinerek 3 ay içerisinde yayımlanan soruları görüntülemek ve 24 saat içinde yayımlanan gönderileri beğenmek de ekstra kazanç sağlar. Pasif gelir imkanı da sağlanmıştır. Üyeler soru ve cevaplarından 3 ay boyunca para kazanmaya devam eder.

 

SorHadi sosyal medya gibi çalışmaz. Paylaşılacak bilgiler diğer insanlar için faydalı ve doğru olmalıdır.

 

Neden SorHadi?

SorHadi platformu; güvenilirliğiyle, sürekli denetlenen içerikleriyle ve düzenli ödemeleriyle online para kazanmanın adresi olmuştur. İçerik üretiminin çok kolay oluşuyla birlikte evden para kazanma imkanı sunması SorHadi’yi cazip kılmaktadır.

 

İnternetten ek gelir elde etmek için makale ve blog yazarlığı gibi daha çok uğraş ve yatırım isteyen mecralara başvurmaya gerek yok. SorHadi herkesin hitap ettiği ve herkesin yararlanabileceği bir sitedir.

 

Üyeler ek gelir elde ederek hem kendileri için, hem de doğru bilgilerin ulaşılabilir olmasını sağlayarak diğer internet kullanıcıları için yarar sağlarlar.

 

Artan üye sayısı, sorulan sorular, tartışmalar ve kapsamlı cevaplarla birlikte SorHadi sitesi sürekli genişleyen bir online sözlük haline gelmiştir. Tabii bu sözlüğü zamanla ansiklopediye çevirmek de üyelerinin elindedir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!