Son haftalarda da galibiyete devam etti

featured

 

Bordo’nun Mavileri, Gaziantep FK maçından sonra şampiyonluk milli molasının ardından Kayserispor’a karşı büyük geri dönüş yaptı.

Geride kaldıkları maçları kazanarak zirveye çıkan Trabzonspor, bu kez Gaziantep FK ve Kayseri Spor kombinasyonunda aynı tavrı sergiledi. Karadeniz padişahbet temsilcisi bu  ligde oynadıkları 8 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Blues of Burgundy, geri dönüşün de yardımıyla 6 sayı olmak üzere 16 puan topladı.

Zirveye tırmanmaya devam eden Karadeniz ekibi, son 15 maçta gerileyerek 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet rekoru kırdı.

Sakaryaspor’u deplasmanda 1-0 yenen Beyçimento Bandırmaspor, Boluspor ve Pendikspor maçı kaybetti ve zirvede kaldı. Deplasmanda Bandırmaspor’a 2-1, Boluspor’a 1-0 ve Pendikspor’a 3-0 yenilen Göztepe, taraftarlara umut vermeyen bir futbol oynadı.

Göz-Göz evinde oynadığı  3 maçta 5 puana sahip. Teknik direktör olarak Ekrem Dağ’ı, teknik direktör olarak  Şakir Özkalımoğlu’nu atayan sarı-kırmızılı ekip, yeniden yapılanmanın ardından istifa etmedi. Önümüzdeki hafta Göztepe’den veda ederken padişahbet giriş teknik ekibin tatilin keyfini çıkaracağı ve sportif direktör Ivan Mans’ın oyuncularla bire bir görüşeceği belirtilmelidir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!