Sika ve Vecino’yu harekete geçirirse ortada karşılaştığı sorunlar büyük ölçüde çözülecektir

featured

 

Luis Campos vedalaştıktan sonra ikisi de yatağa gitti.

2017’den beri Lille’de forma giyen Zeka, şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynadı. 27 yaşındaki futbolcu, bu süre zarfında çıktığı 31 resmi maçta 8 numara ve 6 numara forma giyerek 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Daha önce Dijon ve Braga’da oynayan Xeka, Valencia’nın altyapısında da zaman geçirdi. Pas verme becerileri ve rekabetçi futboluyla öne çıkan Portekizli yıldız, Transfermarkt’a göre şu anda 9 milyon avro değerinde.

5 milyon euro değerindeki Vecino, bu kez 23 resmi maçta forma giydi ve sadece 557 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu 2017’de Fiorentina’dan 24 milyon Euro’ya Inter’e transfer olmuştu. (takvim)

Trabzonspor, Spor Toto Premier Lig’in son haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sezonu şampiyon olarak Tulipbet tamamlayan kestane mavililer, yeni hedeflerine doğru yola çıkacak. Karadeniz’in sezonun son haftasında galip gelmesi durumunda, skoru 81’den 84’e yükselerek kulübün 48 yaşındaki Spor Toto Premier Lig tarihinde en çok sayı atma rekorunu kıracak.

Bordeaux Blues, 1995-1996 ve 2010-2011 sezonlarında çıktığı 34 maçta 82 sayı ile tüm zamanların en yüksek skorunu elde etti. Karadeniz ekibi, bu sezon zaten bu maçta çok yüksek bir sıralama şansına sahip. 82 puanla ikinci olan Trabzonspor, bu sezon 77 puana sahip ve rakipleriyle aradaki puan farkı nedeniyle şampiyonluğu elde etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!