SGK Teşvik Yazılımında Rasyotek Tercih Ediliyor

featured

 

Şirketler için tasarruf yapmak oldukça önemlidir. Rekabet ortamında tedbirli davranmak, daha fazla iş gücüne sahip olurken, daha etkin iş yapmanıza imkan sunar. Türkiye’de bir çok teşvik, hem yeni işletmeler için, hem işini büyütmek isteyenler için veriliyor. Bunun yanı sıra yabancı yatırımcı için de bir çok farklı teşvikler bulunuyor. Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak özellikle geliştirmiş oldukları Süper Portal sayesinde tüm teşviklerin daha hızlı ve kolay bir şekilde bulunmasını sağlıyor. Bugün Türkiye’de 6 Milyar TL tasarruf sağlayan Rasyotek, alanında en iyi teşvik yazılımlarına sahip. Özel geliştirmiş oldukları Süper Portal ile birlikte, tüm işlemlerinizi tek bir panel üzerinden halledebiliyorsunuz.

Bu sayede aradığınız SGK teşvik yazılımı ile birlikte, başvuru ve takip süreçlerini de kolay bir şekilde yapmaya başlıyorsunuz. Ayrıca sürekli değişen teşviklere de yine sistem üzerinden takip ederek, işletmenizi de bu teşviklere uygun hale getirebiliyorsunuz.

Tasarruf İçin Teşviklerden Yararlanın

Yabancı yatırımcıların özellikle aldıkları teşvikler sayesinde daha fazla yatırım yaptıkları biliniyor. Bunlar arasında en iyi tasarruf ise SGK teşvikleri ile yapılıyor. Haldun Pak alınan teşvikler ile şirketlerin ciddi oranda tasarruf yaptıklarını söylerken, bugün sadece Rasyotek firması 1200 üzerinde firmaya hizmet vererek, şirketlerin uygun teşvikleri bulmalarını sağlıyor. İşini büyütmek isteyenler veya yeni iş kurup istihdam sağlayacaklar için SGK teşvikleri büyük önem taşıdığı için, kolay ve hızlı bir şekilde hangi teşvikin işinize uygun olduğunu artık SGK teşvik yazılımı ile öğrenebileceksiniz.

Şirketinize uygun olan teşviklerin yanı sıra, farklı teşviklerinde kriterlerini öğrenerek, işinizi buna uygun hale getirebilirsiniz. Bu sayede birden çok teşvikten yararlanıp, daha fazla istihdam sağlayabilir ve ciddi oranda tasarruf elde edebilirsiniz. Son yıllarda ekonomide ki ciddi rekabetlerde, bu türlü teşvikler bir çok işletmenin ayakta durmasını sağlıyor.

SGK Teşvikleri İle Fırsat Yaratın

Şirketlerin daha güçlü iş yapmalarını sağlamak adına Rasyotek bir çok girişimde bulunuyor. SGK teşvik danışmanlığı da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Elbette ki online danışmanlığın yanı sıra, danışmanlardan direk bilgi alabilir ve alacağınız bilgiler sayesinde şirketinizin hangi teşviklerden yararlanacağını da öğrenebilirsiniz. Kriterlere uygun olarak geliştirilen yazılım algoritması ile birlikte, artık çok daha hızlı bir şekilde teşvikleri öğrenebilirsiniz. Rasyotek bu konuda bir çok farklı yazılımlarda geliştirdiği için, daha etkin bir şekilde işinizi halletmiş olacaksınız. Böylelikle SGK teşvikleri bulmakta daha kolay olacak ve tüm süreci de takip edebileceksiniz.

SGK teşvik danışmanlığı sayesinde, şirketinize uygun olmayan ama bir kaç değişim ile alabileceğiniz teşvikleri öğrenebilirsiniz. Sadece tasarruf için değil, ihtiyacınız olan teşviklerin tamamını bir arada bularak, tamamına başvurmanız da yine Rasyotek ile mümkün olacaktır.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!