Seyahatlerinizi Güvence Altına Almak Aslında Çok Kolay

featured

 

İş, tatil ya da hobi amaçlı seyahate çıkacağınızda hastalık veya kaza gibi riskleri minimuma indirmek için seyahat sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Hem sizi hem de eşyalarınızı güvence altına alan bu sigorta can ve mal güvenliğinizi sağladığından aslında bir tür zorunluluktur. Kaybolacak eşyalarınızın teminini kapsayan sigorta kaza ya da sağlık sorunları sonrasında ortaya çıkacak tedavi masraflarını da karşılar. Yaralanmaya ek olarak vefat ile sonuçlanan durumlarda sigorta poliçesinde belirtilen bedel maktulün yakınlarına ödenir. Bu tür avantajlardan yararlanabilmek için sigorta teminatlarınızın mümkün olduğunca kapsamlı olması gerekir. Seyahat sağlık sigortası fiyatları ve teminatları ise size özel olacaktır.

Yurt dışı seyahat sigortası fiyatları için seçenekler biraz daha farklılaşabilir. Vize işlemleri sürecinde gerekli olan bu sigorta türüyle kaza, sağlık, suç ya da farklı nedenlerle ortaya çıkacak ödemelerin yapılabilirliği garanti altına alınmaktadır. Tüm masraflarınız sigorta teminatlarınız kapsamında karşılanacaktır. Teminatlarınızın neler olduğunu öğrenmek için başlangıç aşamasında poliçe detaylarınıza göz atmanızda fayda vardır.

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası Size Neler Sunar?

Kendi içerisinde birden fazla seçeneğe ayrılan yurt dışı seyahat sağlık sigortası fiyatları ve kapsamını istediğiniz şekilde genişletebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bu sigorta tıbbi amaçlı yapılacak müdahaleler, hastanın başka bir merkeze nakledilmesi, unutulan bagajın bulunup teslim edilmesi, ilaç gönderimi, vefat halinde hastanın ülkesine nakledilmesi, tedavi amaçlı konaklama süresinin uzatılması, kanuni işlemlerden doğacak kefaletin borç olarak ödenmesi, birinci dereceden akrabanın vefatı halinde geri dönüşün karşılanmasını kapsar. Bu gibi avantajlardan yararlanma süreniz 1 yıl olarak belirlenir. Sigortanızı minimum 1 gün, maksimum ise 1 yıl olacak şekilde yaptırabilirsiniz. Teminat altına alınacak kişiler 18 ile 80 yaş arasında olmalıdır. Salgın hastalık halinde ise yaş sınırı 65’e iner.

Seyahat Sağlık Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

Seyahat sağlık sigortası fiyatları belirlenirken gideceğiniz ülke dikkate alınır. Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmını kapsayan Schengen ve AB pasaportu olmadan seyahat edeceğiniz ülkeler için günlük ücret diğer ülkelere göre daha ekonomiktir. Seyahatinizin süresi, kaç kişinin seyahat edeceği, sigorta yaptırılacak olan kişilerin yaşları, sigortaya ek teminat eklenip eklenmeme durumu fiyatlar üzerinde etkili olacaktır. Bununla birlikte sigorta yaptırırken son ana bırakmamalı ve vize başvurusundan önce işlemlerinizi halletmelisiniz. Hem fiyat hem de kapsam yönünden en avantajlı sigortayı yaptırmak için doğrudan Demir Sağlık ile iletişime geçebilir, yurt dışı seyahat sigortası fiyatları için en uygun teklifleri alabilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!