Sessiz Sound – Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) ‘in Ana sponsorluğunu üstlendi

featured

Aydın KELEŞ in dizayn ettiği aracın ses sistemi ve ana sponsorluğunu Türkiye nin en büyük ses sistemi firması olan Sessiz Sound üstlendi. Daha önce pek alışık olmadığımız bağaj dizaynı ile dışı gibi içini de taş kaplama ile dizayn eden firma 2022 yılında da Aydın KELEŞ ( Soundmusic74) ‘e sponsor olduğunu açıkladı. Hemen hemen Türkiye çapında düzenlenen her modifiye fuarına birlikte katılan bu iki isim 2022 yılında yine dikkatleri üzerine çekmeyi hedeflemektedirler.  34 GV 7123 plakalı aracın 2022 de değişecek olan ses sisteminin yeni görüntüsü takipçileri tarafından bir hayli merakla beklenmektedir. 2021 yılında Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   ve Sessiz Sound ismini hemen hemen her büyük modifiye fuarda yan yana görmek mümkün.İkili en son İzmir modifiye fuarın Sessiz Sound un yapmış olduğu proje aracı olan ve 1 saniyede cam kıracak kadar yüksek bir ses seviyesine sahip olan aracın tanıtımını yaptılar. Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   tarafından zincirle çekilerek yarışma standına gelen araç büyük ilgi gördü. 2022 yine bu tarz projelerle beraber olacak olan bu iki 2022 yılında da birbirileri ile çalışacak sözleşmeyi imzaladılar.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Kimdir ?

Bartın 1992 Doğumlu Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) 1995 yılından itibaren İstanbul da yaşamaktadır.

Özel bir şirkette Finans Müdürlüğü yapmaktadır.

Ticaret meslek lisesi mezunudur.

Adalet Birlik Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı yapmaktadır.

2009 yılında müzik camiasında yer almış olup 2012 ‘e kadar DJ lik yapmıştır.

Dj lik dönemlerinde sosyal medyada tanınırlığı oAydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Kimdir ?luşmuş olup büyük bir kiteleye ulaşmıştır.

2012-2013 İzmit Deniz kuvvetleri donanmasında askerliğini tamamlamıştır.

2013 – 2014 yılları arasında denizcilikle uğraşmış olup 2. kaptanlık görevinde bulunmuştur.

2015 yılında hıza dayalı araçlar dizayn etmeye başlamış olup modifiye camiasına giriş yapmıştır.

2017 yılında araç modifikasyonuna başlamıştır.

2020 yılında modifiye içerik üreticisi olarak sosyal medyada tanınmıştır.

En çok merak  edilen aracı ise 2020 yılında dizayn ettiği 34 GV 7123 plakalı Passat B6 aracı olmuştur. Türkiye de daha önce dizayn edilmemiş bir modifiye ile araba severlerin karşısına çıkmıştır. Eşsiz ses sistemi ve aracın dışına özel taş kaplaması ile modifiye severlerle buluşmuştur.

2022 yılında ise hala modifiye ile uğraşmaya devam ederek aynı zamanda özel bir şirkette finans müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir.

Siyasi hayatıda aktif olan Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Adalet Birlik Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@soundmusic74

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!