Seribaşı Takımlar Finale Çıkacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkent Roma’daki Foro Italico kompleksindeki toprak kortlarda bu yıl 80’incisi düzenlenen turnuvaya, dün gece geç saatlerde tamamlanan kadınlar ve erkeklerde 3. tur ve 4. tur müsabakalarıyla devam edildi.

Tek erkeklerde dünya 1 numarası Sırp raket Novak Djokovic, 4. tur maçında 13 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Cameron Norrie’yi nisbar 6-3 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yenerek, çeyrek finale yükseldi.

Medvedev, Zverev’i yenerek, çeyrek finale çıktı

3 numaralı seribaşı Rus raket Daniil Medvedev de 4. turda Roma Açık’ı 2017’de kazanma başarısı gösteren 19 numaralı seribaşı Alman raket Alexander Zverev ile karşılaştı. Medvedev, Zverev’i 6-2 ve 7-6(3)’lık setlerle 2-0 yenerek, çeyrek finale çıktı.

Casper Ruud, Laslo Djere’yi  mağlup ederek çeyrek finale yükseldi

4 numaralı seribaşı Norveçli raket nisbar giriş Casper Ruud da 4. turda Sırp raket Laslo Djere’yi 6-1 ve 6-3’lük setlerle 2-0 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!