Sarı kırmızılı taraftarlar stadı doldurdu

featured

 

Galatasaraylı taraftarlar Gaziantep FK maçına yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar stadın büyük bölümünü doldururken, deplasman taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yer aldı. Sarı-kırmızılı tribünler, takımı savaş öncesi tezahüratlarına hazırladı. Taraftarlar da maç öncesinde  Okan Brook teknik direktörüne sevgilerini gösterdiler.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’nun silahlı saldırısına dikkat çekmek amacıyla maç bir dakika ertelendi.

Beşiktaş’ı takımına katmak isteyen Nathan Redmond için Metod Michy Batshuayi. Batshuayi’nin Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi kulüp tarafından uzatılarak Beşiktaş’a kiralandı. Siyah-beyazlı yönetim,  betaverse Southampton ile olan sözleşmelerinin son yılında Redmond’u güvence altına almak için aynı yaklaşımı önerdi. Kartal, 28 yaşındaki kanat oyuncusunu sözleşmesinin uzatılması halinde satın alma opsiyonu ile kiralık istediklerini söyledi. Bu sefer sadece bir  dakika izledikten sonra ayrılmak isteyen oyuncular da Beşiktaş’a gelmeye hazır. Her iki kanatta da oynayabilen Redmond, Southampton formasıyla çıktığı 232 maçta 30 gol ve 27 asistle oynadı.

Joseph de Sousa oyuna geri dönüyor

Beşiktaş’ta Josef de Souza, Ankaragücü  formasını giydi. 20 Temmuz’da dizinden menisküs betaverse giriş ameliyatı olan Sambach, dün kulüpte başladı ve 66. turda oyuna girdi.  Rachid Ghezzal ise üst üste üçüncü maçın kadrosunu kaçırdı. Ayak parmağından sakatlanan ve ardından üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Cezayirli yıldız, sağ ayak parmağındaki sorun nedeniyle kadroya alınmadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!