Sadece 3 Puan Kazandık

Uğurcan’a yönelik tepki

Avcı, Beşiktaşlı taraftarların hem Uğurcan Çakır’a ve kendisine yönelik tepkilerle ilgili soruya yanıt verdi.

“Uğurcan milli takımımızın kalecisi, bu topraktan çıkmış birisi. Ne onun annesi ne benim annem ne de bu tepkileri gösteren taraftarların annesi bunları hak etmiyor. Başka taraftarların anneleri de hak etmiyor. Bir anlık duygular olduğunu betexper düşünüyorum. Ben Türkiye’nin en eski ve büyük kulüplerinden birinin teknik direktörlüğünü yaptım. Bugün de en büyük kulüplerinden birini çalıştırıyorum. Beşiktaş’ın tarihine ‘Şeref’ine, Hakkı’sına, Seba’sına saygım var. Bugün dosya kapanacak. Bunu ne kadar aza indirirsek bizim için o kadar daha iyi.”

Avcı, karşılaşmada gol atan Abdülkadir Ömür’ün Galatasaray maçında yaşadığı olumsuz durumun ardından daha iyi performans gösterdiğinin hatırlatılması üzerine konuştu.

“Abdülkadir duygusal bir oyuncu. Türk futbolunun önemli yeteneklerinden biri. Oyuncuya sahanın içinde baskı yaparak, tribünde hakaret ederek betexper giriş onu geliştiremeyiz. Bazen konforlu alanda kalması oyuncunun gelişmesini tıkar. Bazen tekrar yukarı çıkması için dibe vurması gerekir. Güzel gelişim gösteriyor, umarım böyle devam eder.”

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!