River Plate takımı tutmak istiyor

featured

 

Futbolcunun takımdan bedelsiz ayrılmasından hoşlanmayan River Plate, Nicolas de la Cruz’u yenilemek istediği yönündeki iddialardan biri.

ayrılma ihtimali yüksek

River, futbolcuyu kadroda tutmak istese de Arjantin’de 5 yıl kalacağını açıklayan Nicolas de la Cruz’un takımdan ayrılması muhtemel.

Uruguay milli takımında 13 kez forma giyen Nicolas de la Cruz, bu kez River Plate formasıyla 14 maçta forma giydi, 2 gol ve 1 asist yaptı.

Kerz. Erelli semtinde her yıl kazanan takımın rengine boyanan Ateş Çeşmesi, bu yıl da geniş kenarlı bir maviye sahip. Bale semtinde yaşayan gençler çeşmeyi boyadı, geçen yıl çeşmeyi Beşiktaş renklerine, bu yıl da Trabzon’un renklerine boyadılar. Mahalle sakinlerinden Trabzonspor taraftarı erkek kuaförü Engin Eryiğit, topladıkları parayla çeşmenin tüm boyama malzemelerini betasus aldıklarını ve boyama işlemini kendilerinin tamamladıklarını söyledi. Eryiğit, çeşmenin bir gün bordoya boyanacağını hep hayal ettiğini belirterek, “Bu yıl hayalimiz gerçek oldu. Trabzonspor’da şampiyon olduktan sonra yakındaki fanatik çeşmemizi bordoya boyadığım için çok mutluyum. İsterdim. 38 yıl aradan sonra bu unvanı bize kazandıran Trabzonspor yönetimine, teknik heyet ve futbolcular başta olmak üzere takım için canla başla çalışan herkese teşekkür ediyor, Trabzonspor’un önümüzdeki sezonda şampiyon olmasını ve başarılı olmasını temenni ediyorum. Avrupa’da” dedi.

Eryiğit, çeşmenin renklendirilmesinde emeği geçen Öner Harp, Önder Harp, Selami Tezcan, Mustafa Fidan ve Ersin Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!