REBUL VE ATELIER REBUL’ÜN HAYVAN DOSTU ÜRÜNLERİ ARTIK DÜNYA ÇAPINDA ONAYLI

featured

Sürdürülebilir bir dünya için tüm eforlarını ‘Gezegene Teşekkür’ başlığında toplayan Rebul Şirketler Grubu, doğaya ve doğadaki tüm canlılara saygılı üretimlerini sürdürüyor. 1895 yılından bu yana, hayvan dostu yaklaşımıyla hayvanlar üzerinde hiçbir test uygulamayan Rebul ve Atelier Rebul markaları şimdi, hayvan testlerini bitirmek için çalışan global kurum Cruelty Free International tarafından onaylanan Leaping Bunny programı üyesi.

 

Tedarikçilerinin ürünleri ve içeriklerinin tüm Leaping Bunny kriterlerine uyduğunu doğrulamak için Cruelty Free International ile uzun süreli bir inceleme sürecinden geçen Rebul ve Atelier Rebul’ün tüm kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde; hammaddeleri ve içerikleri için hayvan testleri yapılmadığı tescillendi. Dünya çapında tanınan bu altın standart, sabit bir tarih politikasına bağlı kalarak, devam eden tüm materyaller ve ürünler için hayvan testlerini izlemeyi ve bağımsız denetimlerle takip etmeyi kapsıyor.

 

Rebul Şirketler Grubu Co-Ceo’su Nüket Filiba Leaping Bunny statüsüyle ilgili olarak; “125 yılı aşkın süredir eczacılık geçmişimize bağlı kalan bir marka olarak dünyamıza olan sorumluluklarımızı yerine getirmek her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı. Bu görüş ile birlikte daha iyi, daha yaşanabilir bir dünya için çalışıyor ve bunun gezegeni paylaştığımız her canlıya, doğaya saygılı, sevgi dolu olmaktan geçtiğini düşünüyoruz. Kuruluşumuzun ilk gününden bugüne bunu hiç unutmadık. Köklü bir markanın başarılı olmasının nedenlerinden biri değerlerine bağlı kalmasıdır. Bizler kuruluşumuzdan bu yana bilgi birikimimizle ürünlerimizde güven ve kaliteyi sunmayı hedefledik. Temiz gezegen ve temiz bir gelecek için ‘temiz formül’ anlayışını benimsiyor, doğadan ilham alıyor, bilim ve en son teknolojiyi takip ederek hem müşterilerimiz hem de çevre için; doğal, güvenli ve temiz içerikler kullanıyoruz. Hayvanlar üzerinde gerçekleştirilen test uygulamaları ilk günden beri karşı olduğumuz bir konu başlığı. Cruelty Free International ile uzun süreli, titizlikle gerçekleştirilen bir inceleme sürecinden geçtik ve Leaping Bunny onayımızı aldık, bununla büyük bir gurur duyuyoruz. Sürdürülebilirlik eforlarımızda attığımız adımlara bir yenisini daha ekleyerek şeffaflık politikamız çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!